Μήνυμα του προέδρου τ/κ Άστρους για την τήρηση των νέων μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19

0
DCIM101MEDIADJI_0186.JPG

Ξεκινώντας από αύριο η αρχή της τήρησης μιας σειράς νέων μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19,το συμβούλιο της κοινότητας Άστρους καλεί όλους τους συντοπίτες και τους συνδημότες να ακολουθήσουμε και να συμμορφωθούμε όλοι μαζί στις οδηγίες των ειδικών για να προστατέψουμε την υγεία μας και των ανθρώπων που εμείς αγαπάμε.

Καθώς η πορεία της πανδημίας είναι ανοδική, η συμμόρφωση που θα επιδείξουμε θα μας οδηγήσει στην ενεργή προσήλωση, χαρακτηριστικό απαραίτητο για την σταδιακή εξάλειψη του ιού και της επιστροφής προς την καθημερινής μας ρουτίνας. Είναι λάθος να επαναπαυόμαστε ,όμως αν συνειδητοποιήσουμε την σημασία του προβλήματος ο Δεκέμβρης θα είναι πιο αισιόδοξος και θα περάσουμε τις γιορτές με ευτυχία, επιστρέφοντας και πάλι στην κοινωνική και οικονομική μας ζωή!

Το ξέρω είναι δύσκολο και για τους πολίτες και για τους επιχειρηματίες, όμως πρέπει να περάσουμε απ’ αυτήν την δοκιμασία υγιείς! Συγχωριανοί, η αμέλεια και η αδράνεια είναι ο χειρότερος σύμβουλος μας ,θα πρέπει να τις αποφύγουμε και να γίνουμε περισσότερο προσεκτικοί. Η καθημερινότητά μας θα πρέπει να συμβιβάζεται με βάση τους κανόνες που ισχύουν για το επίπεδο Α που βρίσκεται η περιοχή μας.
Όλοι μαζί θα παραμείνουμε υγιείς και αλώβητοι σ’ αυτήν την δοκιμασία!

Ο πρόεδρος της κοινότητας Άστρους
Κων/νος Χρ. Μπάρλας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here