Μία “Πράξη αγάπης και προσφοράς”για τα παιδιά με νεοπλασματικές  παθήσεις,η σημερινή αιμοδοσία στο Άστρος

0

Με αρκετά ικανοποιητική  προσέλευση μέχρι τώρα, διεξάγετε σήμερα η  3η κατά σειρά αιμοδοσία στο Άστρος ,που διοργανώνει ο  Σύλλογος Αιμοδοτών Αρκαδίας «Άξιον Εστί» ,για παιδιά με νεοπλασματικές  παθήσεις,στο Πνευματικό κέντρο του  Ι.Ν Άγ.Παύλου Άστρους.

Κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου «Παίδων – Η Αγία Σοφία», ήρθε σήμερα, παραμονή της Παγκόσμιας ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου στο Άστρος, για να κάνει την αιμοληψία,για τα παιδιά  που πάσχουν από νεοπλασματικές  παθήσεις (παιδιά με καρκίνο) και νοσηλεύονται στα ογκολογικά τμήματα του ιδίου νοσοκομείου.

Οι κάτοικοι της περιοχής του δήμου μας ,αγκάλιασαν την προσπάθεια του συλλόγου «Άξιον Εστί»και ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα.

Όλοι  ήταν εκεί, Αθλητικά σωματεία,Πολιτιστικοί σύλλογοι , το Α.Τ Παρ. Άστρους και άλλοι φορείς…

Από την Περιφέρεια ,η αντιπεριφερειάρχης του τομέα Υγείας-Παιδείας-Πολιτισμού ,κυρία Ελένη Παναγιωτοπούλου , η οποία όπως μας δήλωσε ,ο Περιφερειάρχης κ.Π.Τατούλης είναι στο πλευρό του συλλόγου αυτού,ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Γ.Παναγούλης,ο αντιπρόεδρος κ. Γεράσιμος Βάκρος-Σκηνοθέτης.

Την παρουσία τους έδωσαν ακόμα, ο διεθνής καλλιτέχνης-γλύπτης κ.Νίκος Φλώρος, ο οποίος ήρθε στο Άστρος για να συμμετέχει στην αιμοδοσία,ο κ.Γ.Καμπύλης επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ και πρόεδρος του Πήγασου κ.Γ.Κουτρουμπής κ.α

Η προσφορά αίματος  είναι μία πράξη αγάπης και  αλληλεγγύης στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Η αιμοδοσία συνεχίζετε έως της 4 μ.μ,.

Μια φιάλη αίματος ενός ενήλικα,βοηθάει τρία παιδιά που νοσούν…

Σας περιμένουμε…

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ