Μανιταροεξόρμηση στην πανέμορφη φθινοπωρινή φύση του Πάρνωνα! Παραγωγή Χρήστου Γιατράκου

0

Μανιταροεξόρμηση στην πανέμορφη φθινοπωρινή φύση του Πάρνωνα! Η ομάδα “5έντε” διοργάνωσε για ακόμη μία χρονιά το κυνήγι μανιταριών μέσα στο μαγευτικό δάσος της περιοχής. Το ταξίδι ξεκίνησε από το “Ονειρολόγιο” στα Άνω Δολιανά. Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν με τα οχήματα τους τον κ. Νεκτάριο Φιλιππόπουλο και την ομάδα της Fungihellas σε μια προσβάσιμη αλλά κατάφυτη βουνοπλαγιά κοντά στο χωριό Άγιος Πέτρος.

Ο περίπατος μέσα στο δάσος ήταν από μόνος του μία υπέροχη εμπειρία ενώ τα σκυλιά εκπαιδευμένα ή μη, δεν σταμάτησαν να τρέχουν και να μυρίζουν. Τα μανιτάρια που συλλέχθηκαν, παραδόθηκαν στους ειδικούς για ένα μίνι σεμινάριο αναγνώρισης μανιταριών που πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο περιβάλλοντα χώρο στο εκκλησάκι του Άι Γιάννη. Φυσικά το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος αφού “πιστοποιημένα” μανιτάρια μεταμφιέστηκαν ως δια μαγείας σε ομελέτες με τρούφα και σε ένα νοστιμότατο ζεστό ριζότο….

Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε την ομάδα “5έντε” για να μην χάσετε την επόμενη εξόρμηση στα κρυφά μυστικά του τόπου !!! Κοιν.Σ.Επ. .

Κοιν.Σ.Επ. “5ENTE” • https://www.5ente.com/

https://www.facebook.com/5entedoliana

Ονειρολόγιο Άνω Δολιανά • https://www.facebook.com/oneirologio….

FUNGIHELLAS • https://www.fungihellas.gr/

Εναέριες λήψεις / Κάμερα / Σκηνοθεσία : Χρήστος Γιατράκος https://www.facebook.com/chris.giatra.

Ακολουθήστε μας • https://www.facebook.com/Giatrakos.8F…

Παραγωγή : http://chrisgiatrakos.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here