Μαντάς: Τρία χρόνια πριν – Ένταξη για τη ΔΕΥΑ, στο πρόγραμμα Φιλόδημος 1… Σήμερα κανένα από τα δύο έργα δεν έχει ολοκληρωθεί

0

Έχεις και το FB και στα θυμίζει….. Τρία χρόνια πριν. Ένταξη για τη ΔΕΥΑ, στο πρόγραμμα Φιλόδημος 1, των έργων: 1. Τηλεμετρίας στο δίκτυο ύδρευσης για την αποφυγή διαρροών και 2. Αντικατάστασης αγωγών αμιάντου. Τα τεύχη δημοπράτησης τα παραδώσαμε ολοκληρωμένα το 2019. Σήμερα, τρία χρόνια μετά την ένταξη, πού βρισκόμαστε; Κανένα από τα δύο έργα δεν έχει ολοκληρωθεί. Κάποια δεν έχουν καν δημοπρατηθεί.. Εκεί που βρισκόμασταν το 2018 και λίγο χειρότερα, γιατί αντί να δουλέψουμε, ψάχνουμε για δικαιολογίες και κοκορομαχίες για να δικαιολογήσουμε την ανικανότητα…..

Πριν από 3 χρόνια

Ο χρήστης Takis Mantas

Ο υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε πριν από λίγο τη χρηματοδότηση με 2.587.300,77 €, δυο πολύ σημαντικών έργων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
1. Την αντικατάσταση όλων των παλιών αγωγών από αμίαντο στα δίκτυα Αστρους, Παραλίου Αστρους, Καστρίου, Βερβαίνων και Αγ. Ανδρέα. Οι αγωγοί που θα τοποθετηθούν θα είναι από κατάλληλο υλικό (πολυαιθυλένιο 3ης γενιάς).
2. Την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης, που θα βάλει τέλος στον εντοπισμό των βλαβών από το τηλέφωνο, καθώς και τις διαρροές και στις παράνομες συνδέσεις, που υπάρχουν χρόνια και δεν τις γνωρίζει κανείς.
Τον ευχαριστούμε, και ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μας γιαυτή την επιτυχία..
Η παράδοση στο δήμο μας, να μη χάνουμε ούτε δεκάρα από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα συνεχίζεται, αλλά αυτό δεν οφείλεται πλέον μόνο σε εμάς.. Τα έργα είναι πολλά και δεν είναι πλέον δυνατόν να παρακολουθούνται από το Δήμαρχο ή τους αντιδημάρχους.. Οφείλεται στους ικανούς και συνεπείς εργαζόμενους και συνεργάτες.. Τον πρόεδρο και το προσωπικό της ΔΕΥΑΒΚ, το μελετητή κ. Μαλιώκα, τον Μηχανικό της ΜΟΔ κ. Καρμπέρη που κλειδώθηκε μέσα στα γραφεία της ΔΕΥΑ γιατί κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δούλευε μέχρι αργά το βράδυ, το προσωπικό του Δήμου, της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, και όλους όσους δούλεψαν.
Το Leader, το ΕΠΑΝΕΚ για τη μεταφορά των παιδικών σταθμών στη Μελιγού, η αποχέτευση στον Ατσίγγανο και ο Βιολογικός Αρκαδικού Χωριού από τον Φιλόδημο, ακολουθούν..

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here