Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην συγκέντρωση υπογραφών,για το Άνοιγμα του Μουσείο & Την πρόσληψη οδηγών ασθενοφόρου για το Κ.Υ…

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μεγάλη η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου στην συγκέντρωση υπογραφών,για το καθημερινό και οριστικό Άνοιγμα του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους & για την πρόσληψη οδηγών ασθενοφόρου για το Κ.Υ Άστρους,στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους.

Συγκεντρώθηκαν μόνο από αυτήν την εκδήλωση 500! υπογραφές συνολικά και για τα δύο μεγάλα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!! και υπογράφουμε στις φόρμες που κυκλοφορούν,από συλλόγους και τους φίλους του Μουσείου & του Κ.Υ… ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ…για να γίνει η παρέμβαση μας με τα αιτήματα μας, στο υπουργείο Πολιτισμού & Στο Υπουργείο υγείας.

είτε ηλεκτρονικά. ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ & ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι γίναμε αποδέκτες,δεκάδων περιστατικών δημοτών,για την έλλειψη των οδηγών του ασθενοφόρου, που περίμεναν να έρθει από Τρίπολη για να μεταφερθούν με κίνδυνο της υγείας τους.Ενώ διαθέτουμε ένα σύγχρονο ασθενοφόρο που αγοράστηκε με την οικονομική βοήθεια όλων μας…Καθώς και για το άνοιγμα του μουσείου που πηγαίνει κόσμος ξένος!και δεν μπορεί να το επισκεφθεί!!παρά μόνο της συγκεκριμένες ημέρες που έχουν ανακοινωθεί,μια φορά το μήνα!μέχρι να γίνει πρόσληψη μονίμου φύλακα τον Οκτώβριο!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here