Μεγάλο το ενδιαφέρον των δρομέων για το «Τυρός Run 2018»

0
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το TYROS RUN 2018, που θα διεξαχθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον Τυρό Αρκαδίας (26-28/5). Η ομορφιά του τοπίου και η επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης αποτελούν τα βασικά κίνητρα για τη δήλωση συμμετοχής και, όπως όλα δείχνουν, ο αριθμός των δρομέων που θα τρέξουν εκεί που το Μυρτώο Πέλαγος αγκαλιάζει τη γη της Αρκαδίας θα είναι διπλάσιος σε σχέση με πέρυσι.
Ο αγώνας διοργανώνεται από την “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας

Πρόκειται για έναν αγώνα που διεξάγεται σε μία περιοχή – παρθένα από ανάλογες διοργανώσεις και οι φίλοι του running θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αποστάσεις που έχουν τρέξει μέχρι τώρα ελάχιστοι δρομείς.

Ο συνδυασμός της διοργάνωσης με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία για μία σύντομη απόδραση από τα αστικά κέντρα. Ο Τυρός και η ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας αποτελεί τουριστικό θέρετρο συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και πεντακάθαρες θάλασσες.

Οι αγώνες πλαισιώνονται με παράλληλες εκδηλώσεις – δράσεις ψυχαγωγικού, πολιτιστικού  και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, για όλη την οικογένεια,  αναδεικνύοντας στους επισκέπτες, τα ήθη και τα έθιμα (“τσακώνικη κουλτούρα¨) της ευρύτερης περιοχής.

Στο Tyros Run 2018 θα διεξαχθούν δύο διαδρομές, μία των 16.000 μ. και μία των 8.000 μ.Παράλληλα θα υπάρχουν και οι παιδικοί αγώνες στις αποστάσεις των 500 μ., των 800 μ. και των 1000 μ. Μέρος από τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη στήριξη των συλλόγων γονέων – κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ ΝΚυνουρίας η “Ζεστή Φωλιά” και φίλων ΑΜΕΑ Άστρους.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tyrosrun.gr.

.tyrosrun.gr/μ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here