Μετά απο δύο θητείες στη Προεδρία του Συλλόγου νομίζω πως ήρθε η ώρα να παραδώσω τα κλειδιά του ΑΕΕΣΚ

0

Αγαπητοί μου συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του Συλλόγου,

Μετά απο δύο θητείες στη Προεδρία του Συλλόγου νομίζω πως ήρθε η ώρα να παραδώσω τα κλειδιά. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα καλά , εξάλου εσείς είστε οι κριτές, θέλω να σας διαβεβαιώσω όμως πως από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβα το Σύλλογο αυτός έγινε μέρος της καθημερινότητάς μου. Τόσο εγω όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ , χωρίς το οποίο δεν θα καταφέρνα τίποτα, προσπαθούσαμε έχοντας πάντα κατα νού το συμφέρον του Συλλόγου και μόνο. Αποχωρώ αφήνοντας τον ΑΕΕΣΚ πιο εξωστρεφή , περιουσιακά, Πολιτιστικά και Αθλητικά πλουσιότερο. Με το όνειρο του ΓΗΠΕΔΟΥ που είχε ξεθωριάσει ΖΩΝΤΑΝΟ.

Εύχομαι από καρδιάς τόσο ο νέος Πρόεδρος όσο και το νέο Δ.Σ που θα προκύψει να είναι πιό άξιο και να οδηγήσει το Σύλλογο σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Θα είμαι στο πλευρό τους σε οτιδήποτε με χρειαστούν. Κλείνοντας να ευχαριστήσω τα Δ.Σ όλων αυτών των χρόνων για τη συνεργασία, τους εθελοντές , το kwr, τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας(παιδική-ανδρική), το χορευτικό μας τμήμα. Όλοι εσείς αποτελείται τη ψυχή του Συλλόγου μας. Χάρη σε εσάς ο ΑΕΕΣΚ θα συνεχίσει να προσφέρει προάγοντας τον Αθλητισμό και το Πολιτισμό στη τοπική μας κοινωνία. Σας είμαι ευγνώμων ⚫️⭐️🔴

Υ.Γ1 Σχεδιάζαμε μέσα στον Απρίλιο να προχωρούσαμε τις διαδικασίες για τη νέα Διοίκηση έτσι ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για τον προγραμματισμό της νέας εποχής. Δυστυχώς οι εξελίξεις δεν μας το επέτρεψαν. Αυτο θα γίνει μόλις επανέλθουμε στη κανονικότητα.
Υ.Γ2 Το ότι αποχωρώ απο τη Προεδρία δεν σημαίνει οτι αποχωρώ και από το σύλλογο. Θα συνεχίσω να προσφέρω όπως έκανα όλα τα χρόνια είτε ήμουν είτε όχι στη Διοίκηση. — μαζί με τους Γιώργος Λυτρίβης Μέλιος στην τοποθεσία Korakovoúni, Arkadhia, Greece.

Αγαπητοί μου συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του Συλλόγου,Μετά απο δύο θητείες στη Προεδρία του Συλλόγου νομίζω πως ήρθε η…

Δημοσιεύτηκε από AEEΣ Κορακοβουνίου Αρκαδίας στις Κυριακή, 26 Απριλίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here