Μετακινήσεις σε ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη από 18 Μαΐου – Από τις 25 του μήνα στα νησιά

0

Από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου θα επιτρέπεται η μετακίνηση στην ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη, ενώ από τις 25 του μήνα θα είναι ελεύθερη και η μετάβαση στα υπόλοιπα νησιά.

Όπως σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας το απόγευμα της Τρίτης, αυτό θα αποφασιστεί εάν τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέπουν, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Αναφερόμενος στην πρώτη ημέρα του δεύτερου σταδίου άρσης των μέτρων, κατά την οποία άνοιξαν σχολεία και πολλές επιχειρήσεις, είπε πως κύλησε σχετικά ομαλά, αν εξαιρέσει κανείς κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε κάποια σημεία πληρωμής λογαριασμών της ΔΕΗ, τα οποία αντιμετωπίστηκαν άμεσα και έγκαιρα, όπως σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Σε ό,τι αφορά τους χώρους λατρείας, ανέφερε ότι από την Κυριακή επιτρέπονται λειτουργίες αλλά και μυστήρια, γάμοι και βαφτίσεις.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι παρατείνονται μέχρι τις 21 Μαΐου τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας που αφορούν όσους διαμένουν σε κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης και δομές φιλοξενίας σε όλη την επικράτεια.

dikaiologitika.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here