Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

0

Δελτίο Τύπου

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η ειδική μουσική παράσταση με τίτλο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ» στην πλατεία Καρυτσιώτη της Κοινότητας Άστρους.

Ο καταξιωμένος Δημήτρης Μπάσης συνάντησε επί σκηνής την κορυφαία φωνή της Ρίτας Αντωνόπουλου και ερμήνευσαν μαζί με το κοινό τις μελωδίες μεγάλων καλλιτεχνών. Μαζί τους επί σκηνής ήταν και ο Σόλων Τσούνης ο οποίος αφηγήθηκε στίχους και πεζά αγωνιστών του ‘21 και συγχρόνων τους.

Στη σκηνή ανέβηκε και η συμπατριώτισσά μας, αρχαιολόγος και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους κ. Σμαράγδη Αρβανίτη η οποία μίλησε για τον χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης, έναν χώρο ιδιαίτερου συμβολισμού και ιστορικότητας.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, με όμορφες μελωδίες όπου οι παρευρισκόμενοι δεν σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν. 

Με την παραπάνω εκδήλωση, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους όσους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων, οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Εύχομαι να περάσουμε όλοι έναν υγιή χειμώνα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι με την ευχή να μπορούμε να διασκεδάσουμε χωρίς περιορισμούς».   

Έπεσε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, με την εξαιρετική συναυλία, του Δημήτρη Μπάση και της Ρίτας Αντωνοπούλου (videos & photos)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here