Με σφραγίδα Τατούλη έργα στην Αργολίδα και του Μελιγαλά

0

Δ.Τ. Πέτρος Τατούλης «Υλοποιούμε έργο πνοής για την Πελοπόννησο και τη χώρα με τη μαρίνα Ναυπλίου»

«Ένα ακόμα έργο πνοής για την Αργολίδα, την Πελοπόννησο και τη χώρα γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου ανακοίνωσε ότι σε λίγες μέρες θα κατατεθεί στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας προς έγκριση ο διαγωνισμός για τη δημιουργία της μαρίνας του Ναυπλίου με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και ανταγωνιστικό διάλογο.

«Μια ακόμα δέσμευσή μας προς τους πολίτες και ένα μεγάλο στοίχημα για την οικονομία της Πελοποννήσου βρίσκει το δρόμο του, ανοίγοντας νέες δυναμικές προοπτικές, καθώς το Ναύπλιο θα μπορέσει, ξεπερνώντας τα γεωγραφικά όρια της Πελοποννήσου, να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στο τουριστικό προϊόν της Μεσογείου και της Νότιας Ευρώπης» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης.

Δ.Τ. Με σφραγίδα Τατούλη η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε Πελοπόννησο και Αργολίδα

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα έργα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών στην Πελοπόννησο και ειδικά στην Αργολίδα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για την εξέλιξη ενός σημαντικού προγράμματος που έχουμε καταρτίσει και εφαρμόζουμε για την αναβάθμιση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών στην Πελοπόννησο.

Πρόκειται για μια μεγάλη τομή και επιτυχία που φέρει τη σφραγίδα μου και των συνεργατών μου, γιατί ήμασταν οι πρώτοι που το επιχειρήσαμε, παρότι πολλοί προεξοφλούσαν την αποτυχία του. Το αποτέλεσμα τους διαψεύδει πανηγυρικά. Σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας έχει επιτευχθεί σημαντική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με κρίσιμα αποτελέσματα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και της κοινωνικής συνοχής».

Δ.Τ. Με σφραγίδα Τατούλη η ανάπλαση της εισόδου του Μελιγαλά

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου της ανάπλασης της εισόδου του Μελιγαλά υπέγραψε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η ανάδοχος εταιρεία, παρουσία του Δημάρχου Οιχαλίας κ. Αριστείδη Σταθόπουλου, της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη για θέματα υποδομών κας Κωνσταντίνας Νικολάκου και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει την είσοδο της πόλης του Μελιγαλά τόσο σε επίπεδο ασφάλειας, όσο και άνεσης, βελτιώνοντας συνεπώς σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής. Δουλέψαμε σκληρά, με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα, σε αγαστή συνεργασία με τη Δημοτική αρχή και εξασφαλίσαμε σημαντικούς πόρους και δυνατότητες για αυτό το σημαντικό έργο. Ήταν μια ακόμα δέσμευσή μας προς τους Μεσσήνιους πολίτες την οποία με συνέπεια εκπληρώνουμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Σύμφωνα με το έργο «Αναπλάσεις οδών από κόμβο 7ης Ε.Ο. (Κέντρο Υγείας Μελιγαλά) προς πλατεία Αγ. Ιωάννου έως είσοδο Βιομηχανικής Ζώνης, Ά φάση» θα γίνουν εργασίες ανάπλασης της οδού που ξεκινά από το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, διέρχεται του Δημαρχείου και της κεντρικής πλατείας και καταλήγει στην 7η Επαρχιακή Οδό. Περιλαμβάνει επίσης και ένα τμήμα της οδού προς την Πηγάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here