Με την παρέμβαση του Σ.Φ.Κ.Υ.Α. λειτουργεί κανονικά το οδοντιατρείο του Κ.Υ. Άστρους

0

Κάποιες φορές προκύπτουν προβλήματα που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά και άμεσες λύσεις. Σε κάθε τέτοια περίπτωση ο Σύλλογος Φίλων Κ.Υ. Άστρους, καλείται να δώσει λύση και να συμβάλλει στην έγκαιρη αντιμετώπιση μιας επείγουσας ανάγκης που χρήζει άμεσης παρέμβασης.

Πρόσφατα προέκυψε βλάβη στην έδρα του οδοντιατρείου του Κ.Υ. Άστρους. . Με την μέριμνα του Σ.Φ.Κ.Υ.Α. επισπεύσθηκε η διαδικασία και μετά από την εξειδικευμένη τεχνική παρέμβαση που απαιτήθηκε, η οδοντιατρική έδρα επισκευάστηκε εγκαίρως και είναι πλέον και πάλι πλήρως λειτουργική. Δίνουμε λύσεις για να μην στερηθεί κανένας συμπολίτης μας, τη δυνατότητα της αδιάλειπτης πρόσβασης στις δωρεάν παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας που του προσφέρονται!

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζετε και μπορούμε έτσι να δρούμε άμεσα επεμβατικά και διεκπεραιωτικά στις διάφορες ανάγκες!

 

Οι ανάγκες πολλές…. καθημερινές…Από τις πιο μικρές μέχρι τις μεγαλύτερες… από τις μπαταρίες και τα αναλώσιμα που συχνά χρειαζόμαστε, μέχρι την επισκευή ενός μηχανήματος, την αποκατάσταση μιας βλάβης, τη δωρεά μιας συσκευής. Ο κος Νίκος Καρκούλης είναι από εκείνους τους συνοδοιπόρους του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Άστρους με την διαχρονικά αναλλοίωτη διάθεση για προσφορά. Η πόρτα της electronet είναι πάντα ανοιχτή στο Κ.Υ. Άστρους! Για όλα αυτά λοιπόν που μας προσφέρετε, οι εργαζόμενοι του Κ.Υ. Άστρους και όσοι στηρίζουμε τον Σ.Φ.Κ.Υ.Α σας ευχαριστούμε κε Καρκούλη από καρδιάς καθώς και όλη την οικογένεια της electronet.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα που στέκονται
 
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here