Με υπογραφή Πέτρου Τατούλη σημαντικά έργα στην Αρκαδία & Υποψηφιότητα του Φώτη Δρούγκα στην Κορινθία

0

Δ.Τ. Με υπογραφή Πέτρου Τατούλη σημαντικά έργα στην Αρκαδία

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Αποκατάσταση βατότητας της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Ασέας – Καλτεζών και δρόμων που συμβάλλουν στην περιοχή Καλτεζών» και τη δημοπράτηση των έργων «Ανάπλαση κόμβου και ηλεκτροφωτισμός κεντρικής οδού Δ.Ε. Τυρού στην επαρχιακή οδό Άστρους – Λεωνιδίου» και «Διαμόρφωση χώρου και εργασίες υποδομών γηπέδου αντισφαίρισης στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υπέγραψε την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Δ.Τ. Την υποψηφιότητα του Φώτη Δρούγκα με τη Νέα Πελοπόννησο στην Κορινθία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης.

Την υποψηφιότητα του κ. Φώτη Δρούγκα του Δημητρίου στην Κορινθία με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 9 Απριλίου 2019.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε «Καλωσορίζω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου την υποψηφιότητα του Φώτη Δρούγκα, ενός νέου ανθρώπου με δυναμική προσωπικότητα και σημαντική δραστηριότητα στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της ορεινής Κορινθίας. Είναι βέβαιο ότι με την εμπειρία του και τη γνώση των προβλημάτων ενός κρίσιμου τομέα για την οικονομία της Κορινθίας και της Πελοποννήσου θα προσφέρει λύσεις, αλλά και προοπτική για την ενδυνάμωση της συνοχής και περαιτέρω ανάπτυξή του. Τον ευχαριστώ για τη συμπόρευση και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Από την πλευρά του ο κ. Φώτης Δρούγκας δήλωσε «Ζω μόνιμα στο Φενεό Κορινθίας και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα τόσο του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, όσο και των ορεινών όγκων. Συστρατεύομαι με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον οποίο εμπιστεύομαι, για να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ώστε να δώσουμε λύσεις στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ανάπτυξης της οικονομίας της Κορινθίας και της Πελοποννήσου».

Ο κ. Φώτης Δρούγκας είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά, είναι επιχειρηματίας του πρωτογενούς τομέα και διαθέτει επιχείρηση εστίασης στο Φενεό Κορινθίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here