Νέες κυβερνητικές παλινωδίες με το άνοιγμα των σχολείων

0

Συνεχίζονται τα «μπρος-πίσω» της κυβέρνησης αναφορικά με την επαναλειτουργία των σχολείων, με την Αριστοτελία Πελώνη να δηλώνει νωρίτερα πως «τίποτα δεν είναι δεδομένο: ούτε το άνοιγμα των δημοτικών και των νηπιαγωγείων, ούτε το click away».

Όπως είπε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν τα σχολεία στις 11 του μήνα.

«Αν όμως η επιτροπή έχει άλλα επιδημιολογικά στοιχεία και μας εισηγηθεί να μην ανοίξουν τα σχολεία, τότε δεν θα ανοίξουν…» πρόσθεσε.

Η κ. Πελώνη συνέχισε λέγοντας ότι την τελική εισήγηση θα την κάνουν οι επιστήμονες και μετά θα αποφασίσει η πολιτική ηγεσία. «Συνεπώς  δεν υπάρχουν βέβαιες ημερομηνίες» σημείωσε.

Νωρίτερα, ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα, και μάλιστα αιφνιδιαστικά, είχε αφήσει ο Γιώργος Γεραπετρίτης μέσω δικής του ραδιοφωνικής συνέντευξης.

«Δεν μπορείς να αποκλείσεις οποιοδήποτε μέτρο. Αν χρειαστεί να προχωρήσουμε εκ νέου σε απαγόρευση των δραστηριοτήτων, θα το πράξουμε εάν είναι αναγκαίο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.tvxs.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here