«Νέο -δυναμικό» όνομα στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Μαντά, στη Βόρεια Κυνουρία…

0

Γράφει ο E.G

Περιμέναμε αρκετό καιρό να επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες τις οποίες είχαμε ακούσει να προέρχονται από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, όμως άξιζε τον κόπο…

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και έτσι είμαι σε θέση να σας παρουσιάσω το προφίλ ενός νέου ανθρώπου ο οποίος θα δώσει μία ιδιαίτερη «δυναμική» στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας και εκ νέου υποψηφίου για το δημαρχιακό «θώκο» του δήμου.

Αρχικά μιλάμε για έναν νέο άνθρωπο ηλικίας μόλις 33 ετών ο οποίος προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι από τα «πρωτοκλασάτα» στελέχη της ΟΝΝΕΔ  Αρκαδίας και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο δημόσιο τομέα και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Όσο αφορά τις κοινωνικές του δράσεις είναι ένας άνθρωπος ο οποίος συμμετέχει αρκετά και στο αθλητικό αλλά και στο κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής της Κυνουρίας και κατά κοινή ομολογία είναι ένας από τους επιτυχημένους ανθρώπους στους τομείς με τους οποίους δραστηριοποιείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της Βόρειας Κυνουρίας είναι αξιαγάπητος και άνθρωπος που μέχρι τώρα έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία της Κυνουρίας.

Φυσικά δεν θα ανακοινώσουμε εμείς το όνομα του, θα αφήσουμε τον ίδιο ή τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μαντά να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις, αλλά θεωρώ ότι έχω σκιαγραφήσει το προφίλ του που αν σκεφτείτε τα στοιχεία πολύ εύκολα θα τον ανακαλύψετε…

Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις… των αρμοδίων!!!

.arcadianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here