Νέο περιστατικό χθες στο Κ.Υ Άστρους,και δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου!

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Χθες βράδυ, το θέμα της ελλείψεως οδηγών ασθενοφόρου, ξαναήρθε στην επιφάνεια. Συντοπίτης μας με έντονα συμπτώματα δυσφορίας μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Άστρους για τις πρώτες βοήθειες. Στην συνέχεια διαπιστώθηκε ,ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο Παναρκαδικό νοσοκομείο ,αλλά δεν υπήρξε και πάλι! διαθέσιμος οδηγός ασθενοφόρου.

Αποτέλεσμα! να περιμένουν  περίπου μία ώρα ασθενοφόρο από την Τρίπολη για την διακομιδή…και στην συνέχεια  οι οικείοι του ασθενούς,να έχουν την υποχρέωση,μεταφέρουν την ιατρό που συνόδευσε το περιστατικό πάλι στο Κ.Υ Άστρους….Ευτυχώς για τον συντοπίτη μας εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα και αντιμετωπίστηκε το περιστατικό χωρίς επιπλοκές…και να του ευχηθούμε περαστικά!

Το θέμα της ελλείψεως οδηγών ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 24ώρου στο Κέντρο Υγείας του Άστρους,  θα γίνει μεγαλύτερο εν όψει καλοκαιριού με τους χιλιάδες επισκέπτες που επισκέπτονται την περιοχή μας και τα δεκάδες έκτακτα περιστατικά.

Για αυτό τον λόγω,ξεκινήσαμε πριν λίγε ημέρες ΜΑΖΙ με τον Σύλλογο Φίλων Κ.Υ Άστρους ,την συγκέντρωση υπογραφών για το θέμα…δείτε παρακάτω τον σχετικό σύνδεσμο,και να υπογράψετε στην σχετική φόρμα,στηρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! & ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΓΑΘΟ

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ & ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ! ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ & ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Υ ΑΣΤΡΟΥΣ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here