Νέο videoclip στην Αρκαδία…νέες photos από τα γυρίσματα στο Μουστό και Π.Άστρος

0

Ο Γιώργος Μάης επιστρέφει δυναμικά στα δισκογραφικά δρώμενα με το νέο του τραγούδι “Λείπεις εσύ“.

Το Videoclip γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Χρήστου Γιατράκου (8 Film Productions). Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στην Λίμνη Μουστού, στον Φάρο του Παράλιου Άστρους αλλά και στην Τρίπολη. 

Ένα single, που θα το αγαπήσετε από το πρώτο του άκουσμα. Τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ενώ η ενορχήστρωση και παραγωγή έχουν τη σφραγίδα του Ανδρέα Γιατράκου.

Όταν ο ταλαντούχος τραγουδιστής Γιώργος Μάης συναντά τέτοιους συντελεστές, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικό.

“Λείπεις εσύ”  Γιώργος Μάης / κυκλοφορεί από την Sonar Music.

https://www.youtube.com/watch?v=iEUQNhcA1Gs

Σκηνοθεσία: Χρήστος Γιατράκος | 8Film.gr Διεύθυνση Φωτογραφίας: Φώτης Τζανετάκος Βοηθός παραγωγής: Αντώνης Λεκόπουλος Drone Filming: Chris Giatrakos | 8Film.gr Μοντέλο: Δανάη Ιωάννα Μεϊδάνη Make up artist: Esther Lalousis Styling : Filitsa Nikolaidi Post Production: 8 Film Productions *Ευχαριστούμε πολύ τo «Studios-Beach Vythos” στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, το “Teatro” espresso-bar στην Τρίπολη και τον Γιάννη Ηλιόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια τους. The Nail Room By Eleni Kappa  

Ευχαριστούμε τον φίλο μας Χρήστο Γιατράκο για τις photos και για την προβολή του τόπου μας (Αστρινός πλέον!)μέσα από την δουλειά του…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here