Νίκη για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, σε 4 Κοινότητες πριν την κάλπη! 

1

Οι τέσσερις κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας που οι εκλογές κρίθηκαν πριν τις 26 Μαΐου..

Νίκη για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, σε 4 Κοινότητες πριν την κάλπη!

Πιστοί στη σχέση που δημιουργήσαμε πέντε χρόνια τώρα με τις τοπικές κοινωνίες ανεξάρτητα απο το συνδιασμό με τον οποίο είχαν εκλεγεί τα τοπικά συμβούλια στις προηγούμενες εκλογές, καταρτήσαμε συνδιασμούς συμβουλίων κοινοτήτων σε όλες σχεδόν τις κοινότητες του Δήμου μας. Δε μας χρειάζονται προφάσεις ανεξαρτητοποίησης των τοπικών κοινωνιών, γιατί το έχουμε αποδείξει στην πράξη. Με την παρουσία μας και τη συνεργασία μας..

Δε χρειάστηκε να κρυφτούμε πίσω απο δήθεν “ανεξάρτητους” συνδιασμούς που περιλαμβάνουν ότι πιο διαχρονικά παραταξιακό δυναμικό υπάρχει..

Φυσικά και σεβαστήκαμε τις πραγματικά τοπικές πρωτοβουλίες σε Δολιανά και Παράλιο Αστρος.

Και είχαμε το πρώτο αποτέλεσμα..
Για τις κοινότητες Βερβένων, Άγιου Ανδρέα, Κορακοβουνίου και Ξηροπήγαδου, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, τελείωσε τις εκλογές πρίν από τη ημερομηνία διεξαγωγής τους..

Γιατι οι συνδιασμοί μας, δεν είχαν αντίπαλο.. Οι υπόλοιπες και ο Δήμος, στη ώρα τους. Στις 26 Μάη…

Takis Mantas

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επιτέλους έχουμε Δήμαρχο…Το κονκλαβιο των σκατζομαντεων αποφάσισε και από το δημαρχείο βγήκε άσπρος καπνός πολίτες τής Βορ.Κυνουρίας δεν υπάρχει λόγος να πάμε να ψηφίσουμε οι εκλογές τελειώσαν.Ας χειροκροτήσουμε τον νέο δήμαρχο και άς του ευχηθούμε καλή τετραετία όλοι οι πολίτες τού Δήμου καλούνται στην κεντρική πλατεία όπου θα μοιραστούν καθρεφτάκια μπιμπελο και μπρελόκ για να μας ευχαριστήσει.Ας στείλει η Περιφέρεια το υγειονομικό να να ελέγξει τι χόρτο καπνίζουν να μάς δώσουν και εμάς να ξεχάσουμε τα προβλήματα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here