Νικολάκου «Δημιουργούμε μαζί με τους πολίτες την Πελοπόννησο της δημιουργίας, της εξωστρέφειας και της αποτελεσματικότητας κόντρα στους «αρνητές» της

0

«Στους αρνητές της αναπτυξιακής προοπτικής της Πελοποννήσου τονίζουμε ότι δεν μπορούν να κρυφτούν από τους πολίτες με απλούς επικοινωνισμούς και την υιοθέτηση προπαγανδιστικών πρακτικών» δήλωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, σχετικά με τη στάση των παρατάξεων Πελοπόννησος Πρώτα και Λαϊκή Συσπείρωση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο κ. Γόντικας παρότι γνώριζε την άμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και της περιφερειακής αρχής για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους πολίτες, μέσω ακραίας «προπαγάνδας». Ακολούθως επέλεξε το δρόμο της φυγής από το Περιφερειακό Συμβούλιο με «θεατρινισμούς» που δε συνάδουν με την ευθύνη του απέναντι στους πολίτες.

Ο κ. Πατσαρίνος και η παράταξή του με τη μέθοδο της λευκής ψήφου αρνούνται κάθε δράση η οποία έχει στόχο την ενδυνάμωση της περιφερειακής μας οικονομίας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την καταψήφιση του καινοτόμου έργου για τον καθαρισμό και τη σήμανση μονοπατιών 1500 χιλιομέτρων σε όλη την Πελοπόννησο.

Η Περιφερειακή αρχή απέναντι σε αυτούς τους αρνητές της ανάπτυξης της Πελοποννήσου απαντά με τα έργα της, τα οποία προστάτευσαν τους πολίτες κατά την πρόσφατη εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων και τα οποία προσφέρουν προοπτική και ελπίδα για μια Πελοπόννησο της δημιουργίας, της εξωστρέφειας, της συμμετοχικότητας και της αποτελεσματικότητας σε δύσκολους καιρούς».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ