Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας, για την επίσκεψη κ.Κεραμέως στην Τρίπολη

0
H Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επισκέφθηκε την πόλη της Τρίπολης και συγκεκριμένα το 5ο Δημοτικό και το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο.
Την ίδια στιγμή σχεδόν σε όλη την Ελλάδα τα περισσότερα Σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι υπό κατάληψη ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης.
Ο προφανείς λόγος που η κυρία Κεραμέως επέλεξε να επισκεφθεί την Τρίπολη είναι διότι κανένα σχολείο δεν είναι υπό κατάληψη και μέσω των ΜΜΕ θέλησε να δώσει μια εικόνα ότι ότι όλα βαίνουν καλώς, ότι τηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα των ειδικών, αποφεύγοντας όμως να αναφερθεί στον πραγματικό μέσο όρο μαθητών ανά τάξη που αντικρίζει στα σχολεία ( μιας και ανέφερε ότι επισκέπτεται όσα περισσότερα μπορεί).
Για άλλη μια φορά βλέπουμε ότι η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας και το μόνο που κάνει είναι μεσα απο επικοινωνιακά παιχνίδια να προβάλει μια δικιά της διαστρεβλωμένη ως προς την πραγματικότητα εικόνα προσπαθώντας να πείσει με τον τροπο αυτο τον κόσμο ότι όλα είναι μια χαρά.
Για πόσο ακόμα κύριες και κύριοι της ΝΔ πιστεύετε ότι θα μπορείτε να κρύβετε τα προβλήματα «κάτω από το χαλί»;
Για ποσο ακόμα έχετε την εντύπωση οτι η πανδημία θα ειναι το άλωθι σας;
Με εκτίμηση
Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here