Ξεκίνησαν τα έργα ανακατασκευής & ανάπλασης στην παλιά πλατεία Μελιγούς…Εν αναμονή!η κατασκευή της νέας,στο κέντρο του χωριού…

1

Ξεκίνησαν τις τελευταίες ημέρες τα έργα ανακατασκευής & ανάπλασης στην παλιά πλατεία Μελιγούς…Τελειώνουν οι διαδικασίες ανταλλαγής οικοπέδων για την κατασκευή και της νέας πλατείας στο κέντρο του χωριού,πλησίον του Ι.Ν.Τιμίου Προδρόμου Μελιγούς.

Ένα χρόνιο αίτημα των Μελιγιωτών που θα υλοποιηθεί πιστεύουμε σύντομα!!

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Τελειώνουν οι διαδικασίες ανταλλαγής οικοπέδων για την κατασκευή και της νέας πλατείας στο κέντρο του χωριού,πλησίον του Ι.Ν.Τιμίου Προδρόμου Μελιγούς.

Ένα χρόνιο αίτημα των Μελιγιωτών που θα υλοποιηθεί πιστεύουμε σύντομα!!

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ειμαι κατοικος ΜΕΛΙΓΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.
    ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΓΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΕΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΘΑ..ΘΑ..ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ.ΑΡΚΕΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΑΝΤΑΣ-ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΘΑ..ΘΑ..ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ….ΨΕΜΑΤΑ…ΨΕΜΑΤΑ…ΨΕΜΑΤΑ…ΟΙ ΜΕΛΙΓΙΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here