Οι Αθλοπαιδιές του Αγιάννη συμπληρώνουν 40 Χρόνια! εφέτος από την έναρξή τους…Νο 1

0

Μεγάλη η συμμετοχή και φέτος στις Αθλοπαιδιές του Αγιάννη στο “Κουτρί”,που συμπληρώνουν αισίως 40 Χρόνια από την έναρξή τους!…

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν με επιτυχία στα αγωνίσματα, όπως κάθε χρόνο. Το “Κουτρί” γέμισε από παιδιά όλων των ηλικιών,από νήπια έως φοιτητές,που αγωνίστηκαν σε αθλήματα,και  όλοι ευχαριστήθηκαν παιχνίδι, με έπαθλο ένα συμβολικό μετάλλιο.

Στο τέλος οι μεγαλύτεροι συμμετείχαν και αυτοί στο αγώνισμα τραβήγματος του σχοινιού.Και η βραδιά έκλεισε με το καθιερωμένο “μπουγέλωμα” ,για μικρούς και μεγάλους.

Να σημειώσουμε ότι με την χθεσινή διοργάνωση, συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την πρώτη φορά που ξεκίνησαν οι αγώνες,και όπως μας ανέφερε και ο πρώην δήμαρχος κ.Στράτης Δαλιάνης,  ένας εκ των διοργανωτών τότε,οι αγώνες ξεκίνησαν το 1978.Το  πρώτο άθλημα ήταν το τρέξιμο,και ξεκινούσε από το πλατάνι της ορεινής Μελιγούς,με  τερματισμό στο “Κουτρί”,και ως έπαθλο δινόταν ένα αρνί.

Να συγχαρούμε τα Μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγιάννη για αυτή την διοργάνωση που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη,και με την εξαιρετική δουλειά της συντονίστριας γυμνάστριας κ. Γεωργίας Αλουπογιάννη…

Δείτε video & photos ,με στιγμιότυπα από όλα τα αγωνίσματα…

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here