Οι πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Νίκα στην Καλαμάτα (vd)!

0

Στο εκλογικό του κέντρο στην Καλαμάτα γιόρτασε τη νίκη του, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Ο κ. Νίκας έφτασε εκεί λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, όπου τον περίμεναν μέλη του συνδυασμού αλλά και πλήθος κόσμου.
Δήλωσε μεταξύ άλλων: “Για όλους εμάς σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά, είναι μια σπουδαία βραδιά, για την Καλαμάτα, για τη Μεσσηνία, για την Αρκαδία, για την Αργολίδα, για την Κορινθία, για την Λακωνία, για ολόκληρη την Πελοπόννησο. Θα υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα.”
Ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε “τους 77 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, τους αριστείς της Πελοποννησιακής κοινωνίας”, οι οποίοι όπως είπε, “θα είναι από αύριο οι βασικοί μου συνεργάτες για μια νέα πορεία στην Πελοπόννησο”. Επίσης, ευχαρίστησε, “τον πελοποννησιακό λαό που σε αυτούς τους οκτώ μήνες του προεκλογικού αγώνα σε πόλεις και σε χωριά της Πελοποννήσου, μάς έδειξε την αμέριστη συμπαράστασή του και την ανάγκη να υπάρξει αλλαγή στην περιφέρεια Πελοποννήσου”.
Ακόμη, ο Παναγιώτης Νίκας ανέφερε ότι “από αύριο θα ξεκινήσει μια προσπάθεια, ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε στα πλαίσια του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση, η οποία θα βασίζεται στη συνεργασία, στην συναντίληψη και στην κοινή πορεία για την επίλυση των προβλημάτων”.
Κλείνοντας ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε “τους πολίτες που με ψήφισαν και κυρίως αυτούς οι οποίοι δεν έχουν την ίδια με μένα ιδεολογική και πολιτική αναφορά”, προσθέτοντας ότι “θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω”.
Ο νέος περιφερειάρχης αύριο θα επισκεφθεί την Τρίπολη όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ