Οι φωτογραφίες από την κεντρική ιστοσελίδα του δήμου μας τα λένε όλα.

0

Του Γιάννη Κουρόγιωργα

Ένας  γνωστός μας,  αλλοδαπός ακαδημαϊκός και καθηγητής που μιλάει Ελληνικά, μιλάγαμε για το πρόσφατο συνέδριο και Σύνταγμα του Άστρους , έψαχνε να μάθει κάτι για την Εθνοσυνέλευση και μας ρώτησε.

-Γιατί ο δήμος δεν προβάλλει στην ιστοσελίδα του  την Εθνοσυνέλευση, την Σχολή Καρυτσιώτη και όλα τα ιστορικά θέματα . Ξέρετε οι αλλοδαποί τρελλένονται για την Ελληνική ιστορία ….

– (Τι να πώ και εγώ).

Κάποτε θα το καταλάβουν και θα το κάνουν , αλλά θα ρωτήσουμε και το δήμο, θέλετε να προσθέσετε και το όνομα σας, αφού το αναφέρατε..

-Φυσικά  , θα ρωτήσω και άλλους  καθηγητές ……..

-Έχουμε και εμείς  φτιάξει μια ιστοσελίδα αν θέλετε να δείτε κάτι ,τα έχουμε όλα  στον τόπο μας  και  έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες……

Welcome to astrosgr.com/en / – astrosgr.com

The “Sacred Space” of the Second National Assembly of the Greeks : Public Proposal for the website of our municipality – astrosgr.com

Αφού υποσχεθήκαμε να ρωτήσουμε , πρέπει να το κάνουμε,ο φίλος μας καθηγητής περιμένει γραπτή αιτιολογημένη απάντηση.

Γιατί κύριε δήμαρχε, αφού δεν το καταλαβαίνετε , δεν μπορείτε η δεν θέλετε να κάνετε μια ανάρτηση με δύο λέξεις και δυο φωτογραφίες , ΓΙΑΤΙ δεν  μας λέτε τους λόγους να το καταλάβουμε και εμείς,  για να μην μαζεύουμε υπογραφές από τους συμπολίτες μας και αλλοδαπούς  καθηγητές? Αφού έχετε ομολογήσει θα το κάνετε ,  το προσθέσατε  και στο εκλογικο σας πρόγραμμα  ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΡΧΙΚΑ  «ΞΕΧΑΣΕΙ», πότε θα το κάνετε,  πριν τις  εκλογές η ΠΟΤΕ  για να ξέρουμε ?

Βαρεθήκαμε να λέμε τα ίδια , μάλλιασε η γλώσσα μας,  αλλά η τοπική κοινωνία δεν βαρέθηκε και  δεν ξεχνά τις υποσχέσεις σας.

Τι άλλο να πούμε?  Έλεος πια….ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ…

Ο δήμαρχος μας υποσχέθηκε  θα φτιάξει την ιστοσελίδα του δήμους μας και  πρόσφατα την έφτιαξε, δεν μας ενδιαφέρει πόσα χρήματα ξόδεψε, αλλά μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα .

Έχουμε κάνει πολλές αναφορές και παρεμβάσεις για τα αυτονόητα , έχουμε στείλλει κείμενα ακόμα και φωτογραφίες , πήραμε και αριθμούς πρωτοκόλλου, αλλά ποτέ δεν πήραμε  καμμία απάντηση, εκτός  το 2020 ,στην αρχή την παρακάτω επιστολή, φυσικά όλα αυτά θα τα κάναμε  χωρίς χρήματα, απλά θέλαμε να προσφέρουμε στη Θυρεάτιδα Γη,  ότι μπορούσαμε .

Η ιστοσελίδα έγινε ,όπως έγινε. Τι να πούμε?  «Καλά λέει ο σοφός λαός μας , είμαστε  άξιοι της μοίρας μας».

Δεν θα σχολιάσουμε την καινούργια ιστοσελίδα , το είχαμε κάνει κάποτε με λεπτομέρειες ,  τα σχόλια  ανήκουν αποκλειστικά στους προεστούς, στους προκρίτους και στους  συμπολίτες μας.

Για να βοηθήσουμε τον δημόσιο  διάλογο σκεπτομάστε να δημοσιεύσουμε όλες τις αναφορές μας , πιστεύουμε μέχρις τις εκλογές να προλάβουμε όλες ,είναι πολλές….. Οι δημόσιες παρεμβάσεις μας είναι γνωστές .

Δείτε τον συνδέσμους.

Γιατί δημιουργήσαμε το AstrosGr.comastrosgr.com

Του Γιάννη Κουρόγιωργα Αρχεία – astroskynourianews.gr

 

Θέλουμε να τονίσουμε, τα αυτονόητα και Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ  δεν χρειάζονται αναφορές και παρεμβάσεις ,ΑΠΛΑ, ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ,ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Απλά  παρακάτω ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ  ΘΥΡΕΑΣ

Από

Archaiological Sights & Museums | DiscoverKynouria.gr

Από

Καλωσήρθατε | ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ (voreiakynouria.gov.gr)

Δείτε τις   6  όμορφες φωτογραφίες από την κεντρική σελίδα, ,ειλικρινέστατα πολύ όμορφες φωτογραφίες, ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ «ΞΕΧΑΣΑΝΕ»!!!!. 

Θα αφήσουμε στην τοπική κοινωνία να προσθέσει και άλλες  φωτογραφίες  στην ιστοσελΊδα του δήμου μας για τα αυτονόητα πριν τις εκλογές , ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ευχόμαστε   ΚΑΤΙ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ….. αφού  τις   «ΞΑΝΑξέχασε» ο δήμος μας ….. τί άλλο να πούμε?

Ο «Ιερός χώρος» της Β’Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων είναι εδώ, μπροστά μας,στο ιστορικό Άστρος Κυνουρίας «Ελλάδα 2021» – astrosgr.com

astrosgr.com – Γιάννης Κουρόγιωργας

Πηγές

Η Σχολή Καρυτσιώτη  και ο «Ιερός Χώρος» της Β’ Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων ,  1823-2023 – astrosgr.com

Home – Κοινότητα Άστρους (koinotitaastrous.gr)

Αρχαιολογικοί χώροι – Ιστορία & Αξιοθέατα Άστρους Αρχεία – Κοινότητα Άστρους (koinotitaastrous.gr)

Αξιοθέατα Αγιάννη Αρχεία – Κοινότητα Άστρους (koinotitaastrous.gr)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ