Ολική ανατροπή: Ανοίγουν μόνο τα Γυμνάσια στην Αττική, ψώνια με ραντεβού από αύριο για ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα

0

Ολική ανατροπή. Κοκκινίζει η Αττική αλλά ανοίγουν τα Γυμνάσια. Παραμένουν κλειστά τα Λύκεια. Και επίσημη μορφή παίρνει η εισήγηση της επιτροπής Λοιμωξιολόγων. Click in shop για ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα – Click away όλα τα υπόλοιπα. Τα μέτρα για τα ψώνια ξεκινούν από αύριο.

Η Αττική κοκκινίζει και συμπαρασύρει μόνο για Λύκεια τα οποία δεν πρόκειται να ανοίξουν όπως ήταν προγραμματισμένο από Δευτέρα. Νωρίτερα, η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή είχε τονίσει πως σε όλες τις περιοχές πλην των κόκκινων θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι σε Γυμνάσια και Λύκεια τη Δευτέρα.

Να ανοίξουν τα γυμνάσια παντού, αλλά να παραμείνουν κλειστά τα λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, εισηγούνται οι επιδημιολόγοι.

Παράλληλα, αποφασίστηκε click in shop για ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα ενώ τα υπόλοιπα καταστήματα θα λειτουργήσουν με την μέθοδο click away. Η εφαρμογή των μέτρων ξεκινά από αύριο το πρωί.

Οσον αφορά τα κομμωτήρια και τις υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ, σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνουν ανοιχτά πάντα με ραντεβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχίσει να ισχύει τις ίδιως ώρες, δηλαδή από τις 21.00 έως τις 5.00.

dikaiologitika.gr/e

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here