Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία για 2η χρονιά,οι Σκακιστικοί αγώνες στον Αγιάννη

0

Χθες βράδυ στον προαύλιο χώρο της Παναγίας στονΑγιάννη,πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά ,οι σκακιστικοί αγώνες,στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Εξωραϊστικού συλλόγου Αγιάννη,σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Άστρους.

Πολλές οι συμμετοχές και φέτος ,30 περίπου μικρά παιδιά, που αγαπούν το άθλημα συμμετείχαν χθες στους αγώνες και έδωσαν ένα αισιόδοξο μήνυμα,ότι θα υπάρξει και στο μέλλον συνέχεια και καλή προοπτική για επιτυχίες και συμμετοχές στους αγώνες του Σκακιστικού Ομίλου Άστρους…

Ο πρόεδρος του ομίλου κ.Κ.Μαντίκος στην δήλωσή του,ευχαρίστησε τον Εξωραϊστικό σύλλογο Αγιάννη για την πρόσκληση  και την εξαιρετική συνεργασία για 2η συνεχή χρονιά των αγώνων,καθώς και ο καλεσμένος κ.Ανδρέας Τζερμιαδιανός ,ο οποίος ενώ παραθέριζε στην περιοχή,παραβρέθηκε και συνεχάρη τους διοργανωτές και δήλωσε εντυπωσιασμένος  με την συμμετοχή τόσων μικρών παιδιών. Τέλος ,να σημειώσουμε,ότι και ο ίδιος είναι επιτυχημένος παίκτης σκακιού  και είχε επιτυχώς φτάσει πρόσφατα στην τετράδα των καλύτερων πανελλαδικά.

Ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού συλλόγου Αγιάννη κ.Γ.Χαρμπαλής ,ευχαρίστησε με την σειρά του,τον πρόεδρο του Σκακιστικού ομίλου για την αποδοχή της πρόσκλησης για 2η συνεχή χρόνια,στις εκδηλώσεις του χωριού,με την ευχή για καλή συνέχεια στο μέλλον.

Στην διοργάνωση παραβρέθηκε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ.Γιώργος Καμπύλης,ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές καθώς τους παίκτες.

Μία ευχάριστη έκπληξη είχαν οι διοργανωτές και τα παιδιά για τον πρόεδρο κ.Κ.Μαντίκο,καθώς είχε τα γενέθλιά του, του προσέφεραν μία τούρτα και του ευχήθηκαν τα καλύτερα…

Και εμείς με την σειρά μας ,να του ευχηθούμε υγεία και καλή συνέχεια στην πορεία του Σκακιστικού Ομίλου Άστρους και έτσι “αθόρυβα” να συνεχίσει να παράγει δημιουργικό έργο.

Δείτε video & photos ,με στιγμιότυπα από τους αγώνες.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here