Ολοκληρώθηκε στο δήμο μας,η διαδικασία της συλλογής τροφίμων για τους πυρόπληκτους…

0

Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας, σε συνεργασία με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Promo Kynouria» / astros-kynoyrianews.gr, ολοκλήρωσαν την συλλογή τροφίμων για τους πυρόπληκτους Αττικής.

Η συλλογή  έγινε στο χώρο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.,όπου λειτουργεί από τις αρχές του έτους πιο οργανωμένα και το “Κοινωνικό Ανταλλακτήριο” του δήμου μας,σε συνεργασία στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων, μαζί με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Promo Kynouria»

Δημότες και επισκέπτες της περιοχής,ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας,καθώς και φάρμακα. Τα Μέλη της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ,εθελοντικά συνεργάζονται όταν  οι περιστάσεις το επιβάλουν ,και σε παρόμοιες δράσεις  στο παρελθόν,συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας στον δήμο μας…

Παράλληλα έγινε συλλογή τροφίμων από τον Α.Ο ΕΡΜΗΣ Μελιγούς,καθώς και ο “Σύλλογος Φίλων Κ.Υ Άστρους”προσέφερε είδη υγιεινής ,και καινούργιες πετσέτες και εσώρουχα, τα οποία μετέφεραν στον χώρο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ,για να μεταφερθούν ομαδικά προς τους πληγέντες.

Σας ενημερώνουμε,ότι η αποστολή ήταν να γίνει από την περασμένη εβδομάδα  προς τις κεντρικές αποθήκες της Περιφέρειας Αττικής. Ματαιώθηκε μετά από προτροπή των υπευθύνων από τον χώρο παραλαβής της Περιφέρειας Αττικής λόγω υπερπροσφοράς είδων και εκλείψεως χώρου παραλαβής,έτσι αναμένεται στον δήμο μας, νέα ειδοποίηση για την αποστολή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here