Ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου το έργο της ανάπλασης των εισόδων της Τρίπολης…

0

Δ.Τ. Ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου το έργο της ανάπλασης των εισόδων της Τρίπολης

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται το έργο της ανάπλασης των εισόδων της Τρίπολης που ήδη εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το έργο έχει εγκριθεί εδώ και αρκετό καιρό, διαδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες και καιρικές συνθήκες ωστόσο δεν επέτρεψαν την εκτέλεσή του νωρίτερα. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί σημαντικά τμήματα των εθνικών οδών – εισόδων της Τρίπολης.

Το έργο μελετήθηκε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας με 1 εκατομμύριο ευρώ, δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια, εκτελείται από τον ανάδοχο που ανέδειξε ο διαγωνισμός της Περιφέρειας και παρακολουθείται από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Δεδομένου ωστόσο ότι υφίστανται προβληματικά οδικά τμήματα εντός του αστικού ιστού της πόλης της Τρίπολης, που χρήζουν άμεσης παρέμβασης, απαιτήθηκε για λόγους νομιμότητας των παρεμβάσεων να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Τρίπολης, η οποία και έχει γίνει.

 

Δ.Τ. Σημαντικό αρδευτικό έργο στο Δάρα και στο Πράσινο Αρκαδίας υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

Τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή αρδευτικών τσιμενταυλάκων στις Τ.Κ. Δάρα Δήμου Τρίπολης και Πράσινου Δήμου Γορτυνίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υπέγραψε την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here