Ο αντιπεριφερειάρχης Β.Γιαννακούρας μαζί με τους μηχανικούς της Περιφέρειας στο δρόμο Καστρί- Άγιος Πέτρος.

0

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη μας Πέτρου Τατούλη, βρέθηκα το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου, μαζί με τους μηχανικούς της Περιφέρειας στο σημείο που έχει υποστεί ζημιά, στο δρόμο Καστρί- Άγιος Πέτρος.

Σκοπός της αυτοψίας να δούμε από κοντά το πρόβλημα και να βρούμε προσωρινή και οριστική λύση.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο, αφού δεν φεύγει μόνο ο δρόμος, αλλά και η πλαγιά, λόγω γεωλογικού φαινομένου.

Ο δρόμος έκλεισε για την ασφάλεια των οδηγών και στο χωριό κανείς μπορεί να πάει από άλλους δρόμους.

Εκτός από τον Άγιο Πέτρο επισκεφτήκαμε και τα Βούρβουρα για να δούμε και εκεί το πρόβλημα που έχει προκληθεί από την κακοκαιρία και αύριο θα είμαστε στην περιοχή της Μεγαλόπολης, όπου και εκεί υπάρχουν πολλά προβλήματα.

Θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες και αυτό κάνουμε…. Θέλουμε να βλέπουμε τα προβλήματα και να τα αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η κακοκαιρία που συνεχίζει να πλήττει την Αρκαδία, με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, προκαλεί διαρκώς νέα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Ο δρόμος Καστρί-Άγιος Πέτρος, σε ένα σημαντικό τμήμα του, έχει υποστεί καθίζηση με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.

Ο δρόμος με απόφαση των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας είναι κλειστός.

Βρέθηκα το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου, μαζί με τους μηχανικούς της Περιφέρειας, Κ.Πανουκλιά και Η.Πανταζόπουλο, καθώς και με τον Πρόεδρο του Αγίου Πέτρου Δ.Κόκκοτα και κατοίκους στο σημείο που έχει προκληθεί η ζημιά για να δούμε πώς μπορούμε να την αποκαταστήσουμε.

Διερευνήσαμε όλες τις λύσεις και για προσωρινά και για οριστικά και τις προσεχείς μέρες, καιρού επιτρέποντος, θα προβούμε στις απαιτούμενες εργασίες.

Επίσης βρεθήκαμε και στα Βούρβουρα, όπου και εκεί υπάρχει πρόβλημα, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία και για τους κατοίκους του Αγίου Πέτρου.

Είμαστε διαρκώς δίπλα στους κατοίκους της Αρκαδίας, παρακολουθούμε τα προβλήματα από κοντά και τα αντιμετωπίζουμε.

Να αναφέρουμε όμως πως υπάρχουν πολλά προβλήματα και καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here