Ο Γιώργος Καμπύλης για την αποκομιδή απορριμμάτων: Μετά από τρία χρόνια αποκαλύφθηκαν τα ψέματα και δικαιωθήκαμε

0

Δελτίο Τύπου

       Πριν από τρία χρόνια η παράταξή μας συμφώνησε με την εκχώρηση της υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτη. Πέρα από κάθε ιδεοληψία πιστή στις αρχές της για θετική στάση σε όποια πρόταση της Δημοτικής Αρχής λειτουργεί προς θετική κατεύθυνση και οδηγεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

Ωστόσο από την πρώτη μέρα εκτέλεσης της υπηρεσίας από τον ανάδοχο είχαμε διαπιστώσει ότι η Δημοτική Αρχή εφαρμόζει ένα σενάριο διαφορετικό από αυτό που είχαμε ψηφίσει. Συγκεκριμένα στην αποκομιδή συμμετέχουν οχήματα και υπάλληλοι του Δήμου παραβιάζοντας τους όρους τις σύμβασης εις βάρος του Δήμου.

Μετά από τρία χρόνια το θέμα επανήλθε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την καινούργια σύμβαση.

Τώρα ο Δήμαρχος ήρθε να μας εισηγηθεί στη θέση των δύο οχημάτων του Δήμου να βάλουμε ένα επιπλέον μικρό απορριμματοφόρο του ιδιώτη το οποίο θα κάνει τη δουλειά που τόσα χρόνια έκαναν τα οχήματα του Δήμου.

Τώρα ο Δήμαρχος μας είπε ότι η προηγούμενη σύμβαση ήταν δυσνόητη και προξένησε παρεξηγήσεις.

Ο Δήμαρχος εφαρμόζοντας τις πρακτικές της κουτοπονηριάς και του ψέματος που τον διακατέχουν ενώ το θέμα ήταν να συζητηθεί στο συμβούλιο τις 30/10/2018 το ανέβαλε με την πρόφαση να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Πότε το έχετε ξανακάνει κύριε Δήμαρχε για να σας πιστέψουμε;

Ακόμα και τον προϋπολογισμό μας τον φέρνεται τελευταία στιγμή.

Πρόφαση λοιπόν και ψέμα η αναβολή του θέματος προκειμένου να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Η αλήθεια είναι ότι θέλατε να αποκρύψετέ από την αρχική τεχνική έκθεση την αναφορά η οποία μας δικαιώνει για όσα καταγγέλλουμε εδώ και τρία χρόνια. Συγκεκριμένα αναφερόταν ότι:

«Για την βελτιστοποίηση της εν λόγω κατάστασης και με δεδομένο ότι ο Δήμος χρησιμοποιεί καταχρηστικά τα οχήματα ανοιχτού τύπου για την μεταφορά αστικών απορριμμάτων…..»

Με τις γνωστές σας ικανότητες στις αλχημείες, να σας θυμίσω την περίπτωση αγοράς των οικοπέδων στον Άγιο Πέτρο, η πρόταση αυτή ως δια μαγείας εξαφανίστηκε από την τελική τεχνική έκθεση που ψηφίστηκε στο τελευταίο συμβούλιο.

Αυτή είναι η αλήθεια ότι τόσα χρόνια ο Δήμος χρησιμοποιεί καταχρηστικά τα οχήματα του.

Τα ψέματα σας αποκαλύφθηκαν και δικαιωθήκαμε όσες αλχημείες και να κάνετε η αλήθεια δεν κρύβεται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here