Ο Γιώργος Παπαμήτρος κίνησε χτες για το πιο μακρινό ταξίδι…

0
Ο Γιώργος Παπαμήτρος κίνησε χτες για το πιο μακρινό ταξίδι. Φίλοι από τα παιδικά χρόνια, σε χάσαμε για πάντα. Θα σε αποχαιρετίσουμε αύριο, Κυριακή στις 16.30 στον ιερό ναό του Αγίου Παύλου στο Άστρος.
Καλέ μου φίλε, ανήκες στο ολοένα και πιο δυσεύρετο είδος των ανθρώπων του εμείς και όχι του εγώ. Σαν εμπνευσμένος δάσκαλος φυσικής – και όχι μόνο – πρόσφερες απλόχερα σε γενιές και γενιές μαθητών που θα σε μνημονεύουν. Ταυτόχρονα, όντας πνεύμα ανήσυχο και επίμονο, υπήρξες ευαίσθητος και δημιουργικός, με πίστη και αφοσίωση στις αξίες της παιδείας και του πολιτισμού.
Ήσουν από τα ιδρυτικά και πλέον δραστήρια μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Θυρεατών στην πρώτη περίοδο της λειτουργίας του. Εμπνεύστηκες, οργάνωσες και υποστήριξες μέχρι την τελευταία στιγμή τη «Θυρέατιδα Γη», την οποία θεωρούσες νησίδα διάσωσης της ιστορίας του τόπου μας.
Πάντα διακριτικός, χωρίς να επιζητάς την προβολή και την καταξίωση μέσα από όσα έκανες. Και έκανες πολλά. Έζησες και έδρασες σαν σπάνιος άνθρωπος. Ο Θεός να σε αναπαύσει και να δίνει κουράγιο και παρηγοριά στην οικογένεια σου.
Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε.
Ν.Π.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here