Ο Δήμαρχος ζει το Παραμυθάκι του

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος περικυκλωμένος από τους αυλικούς και ευνοούμενούς του ζει το παραμυθάκι του. Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνεύσει κάποιος τις δηλώσεις του (Δείτε εδώ) στην προχθεσινή ομιλία του στη συναυλία;

Μιλά για αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων όταν ακόμα και σήμερα το μοναδικό μουσείο της περιοχής μας παραμένει κλειστό.

Μιλά για αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων όταν ακόμα και ο προαύλιος χώρος του μουσείου όπου έγινε η Β΄ Εθνοσυνέλευση παραμένει κλειστός.

Μιλά για αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων όταν δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για το θέμα της Έπαυλης του Ηρώδου του Αττικού.

Θαμπωμένος προφανώς από το φως άλλης μιας πολυδάπανης πολιτιστικής εκδήλωσης δεν αντιλήφθηκε το σκοτάδι που επικρατούσε και επικρατεί στην πλατεία Δ. Καρυτσιώτη, καθώς δε λειτουργεί ο Δημοτικός φωτισμός ούτε στην προτομή του ευεργέτη, συνέπεια της πλήρους εγκατάλειψής της από τη Δημοτική Αρχή.

Αξιοποίηση των ιστορικών χώρων είναι η υλοποίηση μίας πολιτιστικής εκδήλωσης το χρόνο;

Αξιοποίηση σημαίνει να είναι προσβάσιμοι, επισκέψιμοι και κυρίως φωτισμένοι όλο το χρόνο οι χώροι αυτοί προκειμένου να τους γνωρίζουν και να τους επισκέπτονται οι πολίτες.

Κύριε Δήμαρχε ο χώρος του αγροκηπίου από ποιους εγκαταλείφθηκε;  Μήπως εσείς δεν είστε Δημοτική αρχή του τόπου εδώ και οκτώ χρόνια;

Τέλος Κύριε Δήμαρχε καλείτε τους πολίτες να είναι δίπλα σας μόνο πριν τις εκλογές, μόνο για τις εκλογές, αλλά τους δείχνετε ότι δεν τους θέλετε δίπλα σας με τις πράξεις σας και τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις αυτής εδώ της Δημοτικής Αρχής εδώ και οκτώ χρόνια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here