«Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετέχει στον εμβολιασμό κατ΄ οίκον διαθέτοντας ένα όχημα και έναν οδηγό»

0

Δελτίο Τύπου

«Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετέχει στον εμβολιασμό κατ΄ οίκον διαθέτοντας ένα όχημα και έναν οδηγό»

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος ώστε να συνδράμει στον εμβολιασμό κατ΄ οικον διαθέτοντας ένα όχημα και έναν οδηγό του Δήμου.

Έτσι λοιπόν σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άστρους ξεκινούν την Τρίτη 10 Αυγούστου οι εμβολιασμοί κατ΄ οίκον. Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιείται με το εμβόλιο Johnson&Johnson.

Για συμμετοχή στον κατ’ οίκον εμβολιασμό, μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Υγείας Άστρους 2755360300 και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας 2755361200, Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:30 έως 15:00. Τα στοιχεία που πρέπει να δηλώνετε είναι τα εξής: αριθμό ΑΜΚΑ, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση κατοικίας. Το ραντεβού θα επιβεβαιώνεται από γιατρό του Κέντρου Υγείας Άστρους.

Η δράση αυτή αφορά άτομα με αδυναμία μετακίνησης λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Στόχος μας είναι να εξυπηρετηθούν οι δημότες που για λόγους υγείας δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία των εμβολιασμών. Θα στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια με κάθε τρόπο. Ο εμβολιασμός θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή της κανονικότητας. Απευθύνω έκκληση σε όσους δημότες μας δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν άμεσα. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας και συμβάλλουμε στην επιχείρηση «Ελευθερίας» της πατρίδας μας»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here