Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου, στο Άστρος (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε  σήμερα ο  εορτασμός της 25ης Μαρτίου, στο Άστρος. Δυστυχώς και φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ,οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Μετά την καθιερωμένη Θεία λειτουργία στον Ι.Ν του Αγ.Νικολάου Άστρους, ακολούθησε επιμνημόσυνος δέηση  και κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία, Άστρους,  έδρα του Δήμου μας. 

Παραβρέθηκαν στον φετινό εορτασμό, ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ Γ.Καμπύλης ,ο πρόεδρος της τ/κ Άστρους κ.Κ.Μπάρλας, εκπρόσωποι της μείζονος κ.κ Π.Μαντάς και Δ.Γκαύρος, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ κ.Χ.Αναγνωστάκου, ο πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής κ.Γ.Δαλιάνης, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ κ.Β.Κολοβός, καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας .

🇬🇷Χρόνια Πολλά στους απανταχού Έλληνες!

Δήλωση Δημάρχου κ.Γ.Καμπύλη

Μήνυμα Δημάρχου

Φέτος η Εθνική επέτειος συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Μια επέτειος της Εθνικής παλιγγενεσίας, μιας Επανάστασης η οποία αποτελεί ορόσημο στην παγκόσμια ιστορία.
Η 25η Μαρτίου είναι μέρα μνήμης και τιμής στους ηρωικούς αγωνιστές που πολέμησαν για τη σημερινή μας ελευθερία. Μόνο δέος και υπερηφάνεια αισθανόμαστε μπροστά τους.
Δυστυχώς και φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε την ημέρα όπως της αρμόζει και όπως είχαμε αρχικά σχεδιάσει. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε συμβολικά για να τιμήσουμε τη μνήμη των ηρώων.
Όλοι μαζί ας διδαχθούμε από τη διαδρομή που διανύσαμε ως Έθνος για τα φτάσουμε εδώ. Ας διδαχθούμε από την γενναιότητα των προγόνων μας ώστε με δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.
Ας γίνει η φετινή χρονιά η αφετηρία της χώρας μας για ένα μέλλον ευοίωνο και υγιές. Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι δεν σταματάμε ποτέ να αγωνιζόμαστε. Οι αγώνες των προγόνων μας για ακόμα μία φορά να αποτελέσουν σύμβολο αλληλεγγύης και ομοψυχίας.
🇬🇷 Χρόνια Πολλά Ελλάδα!
🇬🇷 Χρόνια Πολλά Έλληνες!

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Επιμνημόσυνος δέηση

Κατάθεση στεφάνων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here