Ο Κώστας Βλάσης ανακοίνωσε επίσημα την πλατφόρμα “staellinika.com”…

0

3 μήνες μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήσαμε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με μαθητές και δασκάλους από κάθε γωνιά του κόσμου για την πιλοτική λειτουργία της πλατφόρμας “staellinika.com”, σήμερα έχω την χαρά να ανακοινώσω την επίσημη κυκλοφορία της πλήρους έκδοσής της.

Η πλατφόρμα αποτελεί προϊόν δημιουργικής συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών με το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών του Simon Fraser University , Stavros Niarchos Foundation –Centre for Hellenic Studies, Vancouver Canada και υλοποιήθηκε χάρη στη γενναιόδωρη χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Τα παιδιά και οι νέοι της ομογένειας έχουν ήδη «αγκαλιάσει» την πρωτοβουλία μας καθώς στην πλατφόρμα έχουν ήδη εγγραφεί πάνω από 13.000 μοναδικοί χρήστες από 110 κράτη, που πλέον «ταξιδεύουν δωρεάν από τον υπολογιστή του σπιτιού τους, από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet τους στον υπέροχο κόσμο της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής μυθολογίας και του πολιτισμού.

Η ελληνική γλώσσα αποτελεί βασικό κομμάτι της εθνικής μας ταυτότητας και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τη διαφυλάξουμε και να την προωθήσουμε στα πέρατα της γης!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here