Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγ.Πέτρου ενημερώνει τους συμπατριώτες του…

0

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Άγιος Πέτρος, 08 Απριλίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Αγαπητοί συμπατριώτες
Σε συνέχεια των προηγούμενων ενημερώσεών μας και επειδή το πρόβλημα με τον κορωνοϊό παραμένει και μάλιστα σε μια κρίσιμη φάση, θέλω να σας ενημερώσω και εγώ, παρόλο που όλοι τα γνωρίζετε ότι, δεν πρέπει να τα χαλάσουμε όλα τώρα που αρχίζουμε να βλέπουμε ένα φως στο τούνελ. Τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση σε σχέση με τον αποκλεισμό ήταν έγκαιρα και αποτελεσματικά. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε τώρα από το θρησκευτικό μας συναίσθημα, το οποίο σε όλους εμάς τους Έλληνες είναι έντονο, και με την ευκαιρία του Πάσχα να ξεχυθείτε στο χωριό μας και στις εκκλησίες. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για λίγο καιρό ακόμη και να ακολουθούμε της οδηγίες των ειδικών και υπάρχει καιρός για γιορτές και για επισκέψεις στο χωριό μας.

Σας καλώ όλους να μείνουμε σπίτι και να μην επισκεφθείτε το χωριό μας για φέτος το Πάσχα και μέχρι να τελειώσουν τα μέτρα και τότε θα συναντηθούμε όλοι μαζί και σας υπόσχομαι να γιορτάσουμε με κάθε επισημότητα και να γλεντήσουμε Αγιοπετρίτικα.
Με τις μετακινήσεις θέτουμε σε επικινδυνότητα τους οικείους μας, τους εαυτούς μας και τους συμπολίτες μας.Τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, αλλά και εγώ προσωπικά ως πρόεδρος της κοινότητας,θα συνεχίσω να ενημερώνω τηλεφωνικά όλους τους συμπατριώτες μας που είναι μακριά από το χωριό μας, για τα νέα του χωριού μας τους ή για όποιο άλλο θέμα υπάρχει. Το τηλέφωνο του Γραφείου της Κοινότητας είναι 2792031498 το οποίο να το αφήνετε να κτυπά πολλές φορές ώστε να γίνεται εκτροπή στο προσωπικό μου κινητό.
Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση και τη συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και όλοι εδώ από το χωριό ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για το ΠΑΣΧΑ με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ και με το ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣ

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τον χιονισμένο,σήμερα, Πάρνωνα (Κεφαλονέρι). Λες και ο καιρός είχε “μεζούρα” και στα 1100μ, σταματάει η βροχή και ξεκινάει το χιόνι.
Και για τις ημέρες αυτές, για να σας θυμίζει λίγο Άγιο Πέτρο και γλέντι στην πλατεία, σας παραπέμπω στο YouTube στον φίλο Θεόφιλο που μαζί με την ορχήστρα του, μας χάρισαν το καλοκαίρι του 2018 υπέροχα δημοτικά ακούσματα.

https://www.youtube.com/watch

Αγ.Πέτρου

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Άγιος Πέτρος, 08 Απριλίου 2020ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ…

Δημοσιεύτηκε από Νικος Σακελλαρακης στις Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here