Ο πρόεδρος της τ/κ Βερβένων κ.Νίκος Καρκούλης δίνει απαντήσεις για όλα… Καθώς μιλάει και για την επόμενη ημέρα των επικείμενων εκλογών!

1

Στην εκπομπή «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!» ο  σημερινός καλεσμένος του Φώτη Τζιβελόπουλου, ήταν ο πρόεδρος της τ/κ Βερβένων κ.Νίκος Καρκούλης.

Στην σημερινή μας εκπομπή,ο πρόεδρος της τ/κ Βερβένων κ.Νίκος Καρκούλης, έδωσε απαντήσεις σε βολές που δέχθηκε κατά περιόδους από τους συντοπίτες του…καθώς κάνει αναφορά σε μεγάλα έργα που έγιναν επί της προεδρίας του ,για το κληροδότημα Ι.Γκαύρου,καθώς για την πλατεία των Κ.Βερβένων και την επόμενη ημέρα των εκλογών…

Για τις επικείμενες «Εκλογές 2019» ήδη έχουμε  απευθύνη ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους υποψηφίους καθώς και δημότες,να οργανώσουμε ενημερωτικές  εκπομπές,για την «Aντικειμενική  & Aνεξάρτητη Eνημέρωση» των πολιτών,στην εκπομπή “Εσύ έχεις τον λόγο!”

Δείτε παρακάτω το σχετικό video της εκπομπής

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια Νίκο για την συνέντευξη και για ότι έχεις προσφέρει και θα προσφέρεις στο χωριό σου !!! Μακάρι πολλοί άλλοι πρόεδροι να ακολουθούσαν την δική σου αντίστοιχη πορεία για τον τόπο τους και θα είχαν γίνει πολλά έργα στον δήμο μας, τα οποία έχει τόσο ανάγκη ο τόπος μας !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here