Ο υποψ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γ. Μπουντρούκας, επισκέφθηκε ο ΑΤΕΙ Πελοποννήσου & το αεροδρόμιο Καλαμάτας…

0

Δ.Τ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας επισκέφθηκε στην Καλαμάτα το
Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το εργαστήριο αρχαιομέτρησης καθώς και το ΑΤΕΙ Πελοποννήσου. Διαπίστωσε τη σοβαρή δουλειά που πραγματοποιούν τα δυο αυτά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και συνεχάρη τη διοίκηση και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Επίσης, κάλεσε τη σπουδάζουσα νεολαία που είναι το μέλλον της πατρίδας να συμμετάσχει ενεργά και στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών κ. Ζαχαριά.
Βρεθήκαμε με τον Πρύτανη κ. Καπόλο και τον Αντιπρύτανη κ. Πετρόπουλο.

 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας

Δ.Τ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
9/4/2019

Από τις επισκέψεις που πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας με τον Λιμενάρχη Καλαμάτας, τον Διευθυντή του Τελωνείου Καλαμάτας και τον Αερολιμενάρχη διαπιστώθηκαν τα εξής: Οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στην Καλαμάτα την τελευταία τετραετία έχουν μειωθεί κατά 80%. Το 2015 είχαν επισκεφθεί την Καλαμάτα με κρουαζιερόπλοια 38.549 επισκέπτες και το 2018 την επισκέφθηκαν μόνο 7.281. Προβλήματα αποτυπώθηκαν και για τις αφίξεις ιδιωτικών σκαφών αναψυχής όπου υπάρχει ανάγκη αναβάθμισης και επέκτασης των εγκαταστάσεων.

Το αεροδρόμιο Καλαμάτας που είναι η αεροπορική πύλη εισόδου της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσιάζει συνεχή ανοδική πορεία. Το 2018 διακινήθηκαν από το αεροδρόμιο 291.797 επιβάτες. Τη χρονιά που διανύουμε το αεροδρόμιο είναι συνδεδεμένο με 17 κράτη και 28 πόλεις. Κι ενώ παρουσιάζει αυτή τη δυναμική οι εγκαταστάσεις του αδυνατούν να εξυπηρετήσουν όπως πρέπει το επιβατικό κοινό. Υπάρχουν προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Είναι φανερό ότι η Μυθική Πελοπόννησος, το ακριβοπληρωμένο υφαντό της σημερινής περιφερειακής αρχής, λειτουργεί ως μύθος μακριά από την ωμή πραγματικότητα. Καλούμε τον κ. Τατούλη, τον κ. Νίκα και τον κ. Δέδε να σταματήσουν να μοιράζουν υποσχέσεις και προεκλογικές παροχές και να τοποθετηθούν και να δεσμευθούν πάνω στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Συνάντηση με το Διευθυντή του τελωνείου και τον Λιμενάρχη της Καλαμάτας.
Συναντήσαμε τον Αερολιμενάρχη.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here