Ο Υφυπουργός Παιδείας, κ. Δ. Μπαξεβανάκης επισκέφθηκε σχολικές μονάδες,σήμερα στο Άστρος (videos & photos)

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Υφυπουργός Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Δ.Μπαξεβανάκης, πραγματοποίησε σήμερα την προγραμματισμένη  του επίσκεψη σε σχολικές μονάδες  στο Άστρος .Αρχικά, επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο του Παραλίου Άστρους,συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αρκαδίας, κ.Γ.Παπαηλιού,την κυρία Καρούτζου ,προϊσταμένη επιστημονικής καθοδήγησης Α΄θμιας εκπαίδευσης Πελοποννήσου,τον περιφερειακό διευθυντή κ.Πετρόπουλο και τον διευθυντή της Βθμιας εκπαίδευσης ,κ.Σελίμη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το δημαρχείο,όπου τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας, κ.Π.Μαντάς, και εκεί αναφέρθηκαν στην κατανομή των λειτουργικών δαπανών, για το μουσείο μαθητικής ζωής και το θεματικό πάρκο ελιάς…

Ακολούθησε η επίσκεψη στο ΕΠΑ.Λ του Άστρους,από όπου ο Υφυπουργός Παιδείας  Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Δ.Μπαξεβανάκης, έμεινε κατενθουσιασμένος.

Τον υποδέχθηκε ο υποδιευθυντής  φιλόλογος κ.Ν.Πολυμενάκος, ο oποίος όπως θα δείτε παρακάτω στα σχετικά videos,έκανε μια υποδειγματική ξενάγηση,τόσο στο νέο θεματικό πάρκο ελιάς,όσο και στο λαογραφικό μουσείο και την βιβλιοθήκη.

Τελειώνοντας ,προσφέρθηκε  ένας πλούσιος μπουφές,που οργάνωσε η μαθητική κοινότητα, οι μαθητές ,καθηγητές και ο σύλλογος γονέων.Ακολούθησαν δηλώσεις για τις εντυπώσεις που απεκόμισε ο κ.Μπαξεβενάκης από την επίσκεψη του στο ΕΠΑΛ ,και απήντησε σε  ερωτήσεις μας.

Οι επισκέψεις των σχολικών μονάδων ολοκληρώθηκαν στο τέλος, με επίσκεψη του κ.υφυπουργού στο Γυμνάσιο και  το ΓΕΛ  Άστρους.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr,Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here