Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης καλεσμένος στο Δ.Σ, ενημερώνει για την πορεία της πανδημίας

0

Κατά την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. , ήταν καλεσμένος ο συντοπίτης μας Υφυπουργός Υγείας κ.Β.Κοντοζαμάνης, για να μας ενημερώσει για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Θ.Πλακοκέφαλος, ευχαρίστησε τον κ. Κοντοζαμάνη ,για την τιμή να αποδεχτεί την πρόσκληση, και να παραβρεθεί με τηλεδιάσκεψη, στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Στην συνέχεια   ο κ.Κοντοζαμάνης τόνισε, ότι ” βρισκόμαστε στην κορύφωση του 2ου κύματος της πανδημίας , γίνονται προσπάθειες να πέσει η καμπύλη των κρουσμάτων και πιστεύουμε πως το ελέγχουμε και αν θα τηρήσουμε τα μέτρα, θα το ξεπεράσουμε.

Το όπλο μας αύτη την στιγμή είναι η τήρηση των μέτρων  του lockdown. Μέχρι στιγμής το σύστημα υγείας έχει ανταποκριθεί και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”.

Στις αρχές του έτους ,διαβεβαίωσε πως θα υπάρχει το εμβόλιο ,το όποιο θα δοθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με ενιαία τιμή και σταδιακά θα εμβολιαστούν όλοι.

“Το πιο σημαντικό είναι ,πως οφείλουμε να καθησυχάζουμε τους πολίτες, αλλά όχι να τους εφησυχάζουμε,τηρώντας τα μέτρα και τις αποφάσεις της πολιτείας”.

Στην συνέχεια ο. δήμαρχος  κ.Γ.Καμπύλης, ευχαρίστησε τον κ. Κοντοζαμάνη για την προσφορά του στον Δήμο μας, καθώς ρώτησε και τί θα γίνει με το lockdown ,γιατί υπάρχει μεγάλη ανησυχία από τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Ο κ. Κοντοζαμάνης απάντησε, πως υπάρχουν τα δημοσιονομικά περιθώρια για να υποστηριχθούν οι επιχειρήσεις και οι πολίτες, καθώς οι δείκτες ανάπτυξης για το 2021 είναι ευνοϊκοί και πιστεύει ότι θα τα καταφέρουμε.

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης ,οι οποίοι ευχαρίστησαν τον υφυπουργό για την ενημέρωση αυτή.

 Κλείνοντας ο κ.Κοντοζαμάνης δήλωσε, πως συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα, για να είμαστε ξανά σύντομα όλοι μαζί.

Επιμέλεια-ρεπορτάζ Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here