Ο Χαιρετισμός στην Γ.Σ & Ευχές στο νέο Δ.Σ της κ.Β.Δεληγιάννη, προέδρου του «Συλλόγου φίλων Κ.Υ Άστρους»

0

«Σύλλογος Φίλων Κ.Υ Άστρους»

Χαιρετισμός στην Γ.Σ και ευχές στο νέο Δ.Σ, από την απερχόμενη πρόεδρο του συλλόγου, κ.Β.Δεληγιάννη

Εκ μέρους του Δ.Σ σας καλωσορίζω στη σημερινή Γενική Συνέλευση .

Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Περδικάκη για τη φιλοξενία της εδώ στο Κ.Υ και για την άψογη συνεργασία που είχαμε και έχουμε.

Καθώς θέλω  ακόμα να ευχαριστήσω και όλο  το Δ.Σ του συλλόγου μας , για την εργασία και για τον  προσωπικό τους  χρόνο, που ο κάθε ένας μας έχει διαθέσει για το Κέντρο Υγείας.

Βάλαμε όλες τις δυνάμεις μας για το καλό του συλλόγου , άσχετα εάν υπήρχαν κάπου -κάπου μικρές διαφωνίες, βέβαια δεν είπαμε ποτέ  ότι όλα τα κάναμε σωστά, προσπαθήσαμε  βέβαια να τα φτιάξουμε, αλλά και λάθη κάναμε και παραλείψεις είχαμε ,άλλωστε μόνο όποιος δεν εργάζεται δεν κάνει λάθη.

Πιστεύω ότι όλοι μας προσφέραμε έργο και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι,  φανταστείτε όλα αυτά γίνονται με της συνδρομές σας και της  δωρεές σας .

Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια σύντομη αναφορά για τον χρόνο που πέρασε.

Καταρχήν είχαμε   ένα  πολύ δυσάρεστο γεγονός με την φωτιά στο Μάτι Αττικής, καταφέραμε σαν σύλλογος να συλλέξουμε διάφορα είδη πρώτης ανάγκης και τα στείλαμε μαζί με την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας ,που έκανε η Κοιν.Σ.Επ  «promo kynouria” σε συνεργασία με το δήμο, με κατοίκους & διάφορους φορείς του Άστρους.

Εμείς  προσφέραμε διάφορα, όπως πετσέτες, είδη υγιεινής και πολλά  άλλα, αυτή η προσφορά έγινε με την  βοήθεια δυο  μελών.

Από τα διάφορα που χρειάστηκε το Κ.Υ

Έχουμε αντικαταστήσει 3 υπολογιστές 1.800 ευρ.

έχουμε τοποθετήσει σε 3  Ιατρεία , Κουρτίνες.

Καλύψαμε σε ένα άτομο τα έξοδα ,για επιμορφωτικό ιατρικό  σεμινάριο  για χρήση του στο Κ.Υ

Υποστηρίξαμε οικονομικά , της ενημερωτικές εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει η κ Περδικάκη.

Υπήρξε μεγάλη ανάγκη για ένα εξεταστικό κρεβάτι διότι  αυτό που υπήρχε  ήταν σε μια άθλια κατάσταση.

Με την προσφορά του κυρίου Κώστα Μπάρλα για τον αείμνηστο θείο του  Νικόλαο Καλφαγιάννη, έγινε η  αγορά ενός καινούργιου.

Καταφέραμε με προσφορά από κ. Νικόλαο Δεληγιάννη  με το ποσό των 500 ευρ., να επισκευάσουμε το κατεστραμμένο  κρεβάτι  και καταφέραμε να έχουμε τώρα  δυο καινούργια κρεβάτια , αχρείαστα να είναι …

Έχουμε πληρώσει ταξί για μεταφορά  Ιατρών  από Τρίπολη για Αστρους

Μετά από πολύ σκέψη καταφέραμε να διοργανώσουμε μια λαχειοφόρο αγορά, ( 2.202ε ) και αγοράσαμε έναν απινιδωτή.

Όλοι γνωρίσουμε το καλοκαίρι στο  Παράλιο Αστρος, μαζεύετε τόσος κόσμος που ήταν αναγκαίο… αυτό έπρεπε ήδη  να έχει γίνει από καιρό.

Προτείνω, ότι θα πρέπει να σκεφτούμε μελλοντικά για αναθεώρηση του Καταστατικού, όπως ,να γίνονται εκλογές κάθε δυο χρόνια ,για να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε περισσότερα σαν Δ.Σ

(αυτό που έχουμε είναι τριάντα χρονών !)

Όλα αυτά γίνονται με τις δικές σας συνδρομές και δωρεές, σας προτείνουμε, καλό θα είναι να ενημερώσετε τους φίλους σας, τους γείτονες σας, της οικογένειες σας, για το έργο που κάνουμε, ώστε να έρθουν να και να γίνουν  Μέλη και να δυναμώσουμε περισσότερο.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα

Εύχομαι στο νέο Δ.Σ τα καλύτερα, να έχουν μια δημιουργική θητεία…

Με εκτίμηση

Η απερχόμενη πρόεδρος του Δ.Σ

Βασιλεία Δεληγιάννη

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here