Πέτρος Τατούλης «Δύο μεγάλα έργα της Περιφέρειας στη Βόρεια Κυνουρία βαίνουν προς ολοκλήρωση»

0
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων - Τουρισμού και Πολιτισμού "Μυθική Πελοπόννησος" στην πλατεία Κλαυθμώνος την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013. Την έκθεση διοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαίας και Ηλείας. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)

Προς ολοκλήρωση βαίνουν τα δύο μεγάλα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υδροδότηση του παραλίου Άστρους και του Κορακοβουνίου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση υπογραφής των συμβάσεων των έργων από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας.

«Ξεπεράσαμε μετά από επίπονες προσπάθειες σημαντικά γραφειοκρατικά προβλήματα και είμαστε έτοιμοι να μπούμε στην υλοποίηση δύο πολύ σημαντικών έργων ύδρευσης» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε ότι πρόκειται για δύο έργα εξαιρετικής σημασίας για την περιοχή, το «Βασικό αγωγό τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος κεντρικής δεξαμενής οικισμού Παραλίου Άστρους» και «Βασικό αγωγό τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος κεντρικής δεξαμενής Κορακοβουνίου», που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020, με 2 εκατομμύρια ευρώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here