Πέτρος Τατούλης «Υλοποιούμε το σπουδαίο έργο του γηπέδου της Τεγέας»

0

 

«Ένα ακόμα σπουδαίο έργο βρίσκει το δρόμο του» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την υπογραφή της σύμβασης υλοποίησης του έργου της βελτίωσης των εγκαταστάσεων και τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Επισκοπής Δ.Ε. Τεγέας, παρουσία του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Τεγέας κ. Ηλία Δελή, του Προέδρου του Τεγεατικού Συνδέσμου κ. Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου, στελεχών της ομάδας της Τεγέας, του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάννη Σταματάκου, του Διευθυντή του Γραφείου Περιφερειάρχη κ. Αριστοτέλη Γκανά και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πρότεινε να ονομαστεί το γήπεδο της Τεγέας «Δημήτριος Τσιπιανίτης» σε ένδειξη τιμής προς τον αποβιώσαντα Πρόεδρο της ομάδας της Τεγέας, τον οποίο χαρακτήρισε «αφοσιωμένο πρόεδρο και ιδιαίτερα αγαπητό από όλο τον κόσμο».

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφάλισε τους απαιτούμενους πόρους και υλοποιεί μια κρίσιμη αθλητική υποδομή και ένα διαχρονικό αίτημα της περιοχής, σε απόλυτη συνέπεια προς τις δεσμεύσεις της στους πολίτες» δήλωσε ακόμα ο κ. Πέτρος Τατούλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here