Πίστωση 4 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πρώτη φάση των παρεμβάσεων στον πυρόπληκτο Δήμο Γορτυνίας & Άλλα νέα…

0

218 νέα κρούσματα covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, 170 οι νοσηλείες

Posted: 03 Sep 2021 11:09 AM PDT

Συνολικά 218 κρούσματα covid-19 καταγράφηκαν σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώ υψηλός εξακολουθεί να παραμένει ο αριθμός των νοσηλειών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων αφορά μη εμβολιασμένους.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr), τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 2.729.

Ακολουθεί η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ με δεδομένα έως τις 3 το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου:

“Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) – Δεδομένα έως 3 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 15:00

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 2.729, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 596.383 (ημερήσια μεταβολή +0,5%), εκ των οποίων 51,1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 164 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.478 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 364 (60,2% άνδρες) με διάμεση ηλικία 64 έτη. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 328 (90,11%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 36 (9,89%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.994 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 246 (ημερήσια μεταβολή +6,03%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 251 ασθενείς.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με covid-19 είναι 35, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 13.813 θάνατοι. Το 95,3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω, ενώ η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη”.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν 218 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 19.915.

Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 57, στην Π.Ε. Αρκαδίας 28, στην Π.Ε. Κορινθίας 43, στην Π.Ε. Λακωνίας 28 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 62.

Εξ άλλου, μέχρι και σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 170 άτομα (τα 6 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 6 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 8, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 24, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 34 (τα 6 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 23 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 75.

Πίστωση 4 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πρώτη φάση των παρεμβάσεων στον πυρόπληκτο Δήμο Γορτυνίας

Posted: 03 Sep 2021 11:08 AM PDT

Παρεμβάσεις στον πυρόπληκτο Δήμο Γορτυνίας που φθάνουν τα 4.000.000 ευρώ -από πιστώσεις της Περιφέρειας και του ΤΑΠΤοΚ- γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε στην πιο πάνω περιοχή το απόγευμα χθες, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, με τον δήμαρχο Στάθη Κούλη, αυτοδιοικητικούς, φορείς και κατοίκους.

Ο περιφερειάρχης -που συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Αρκαδία 2020 ΤΑΠΤοΚ Μανώλη Σκαντζό- ξεκαθάρισε ότι οι παρεμβάσεις αυτές δεν αποτελούν παρά την πρώτη φάση των δράσεων και των ενεργειών στην πληγείσα περιοχή, η οποία θα ενισχυθεί περαιτέρω για την ανασυγκρότησή της με επιπλέον χρηματοδότηση που θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον από την πολιτεία.

Αναφερόμενος ειδικότερα ο Π. Νίκας στον άμεσο προγραμματισμό των παρεμβάσεων -που περιλαμβάνονται ήδη στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής- σημείωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει άμεσα 1.240.000 ευρώ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (ΠΔΕ) για την συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου, από τα Λαγκάδια μέχρι τα όρια της Αρκαδίας με τον νομό Ηλείας, έργο που θα δημοπρατηθεί αμέσως.

Ακόμα, διατίθενται 170.000 ευρώ (100.000 από τους ΚΑΠ και 70.000 από το ΠΔΑ) για καθαρισμό των υδατορεμάτων και το κόψιμο των καμένων δέντρων πέριξ του οδικού δικτύου, όπως επίσης και 100.000 ευρώ επιπλέον για όπου απαιτηθούν μικρές εργολαβίες.

Η Περιφέρεια, εξ άλλου, θα διαθέσει 500.000 ευρώ, από το ΠΔΕ, για την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Γορτυνίας.

Επιπρόσθετα, από το ΤΑΠΤοΚ Αρκαδίας θα διατεθούν συνολικά 2.000.000 ευρώ, από τα οποία τα 500.000 προορίζονται για έργα ύδρευσης και το υπόλοιπο 1,5 εκ. για το οδικό δίκτυο σε όλη την πυρόπληκτη περιοχή του Δήμου Γορτυνίας. Οι εν λόγω παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν μέσα από προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας, του Δήμου Γορτυνίας και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα.

Τέλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια θα αναλάβει τις δαπάνες για τις μελέτες, αφ’ ενός του φακέλου για να αποδοθεί η ΠΟΠ “Ολύμπια” στο ελαιόλαδο της ντόπιας λαδολιάς της Γορτυνίας (χωραΐτικη) και αφ’ ετέρου των έργων άρδευσης βάσει των προτάσεων που θα γίνουν από τον δήμο ενώ θα αναλάβει και την υλοποίησή τους.

Συμβάσεις έργων υπέγραψε στην Κόρινθο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Posted: 03 Sep 2021 11:07 AM PDT

Τρεις συμβάσεις έργων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο, την οποία επισκέφθηκε σήμερα.

Η μία σύμβαση αφορά το προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ έργο συντήρησης της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Αθηνών και Κορίνθου – Πατρών, μέσα στα όρια του νομού Κορινθίας. Η δαπάνη της σύμβασης είναι 646.000,01 ευρώ και η συνολική προθεσμία περαίωσης του όλου έργου ορίστηκε σε 12 μήνες.

Ο Π. Νίκας υπέγραψε επίσης και δύο συμβάσεις αντιπλημμυρικών έργων, μία δαπάνης 322.914,90 ευρώ και με αντικείμενο καθαρισμό ρεμάτων σε περιοχές των Δήμων Βέλου – Βόχας, Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και μία δαπάνης 245.999,99 ευρώ για ανάλογες εργασίες σε ρέματα σε περιοχές των Δήμων Κορινθίων, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και Νεμέας. Η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου των πιο πάνω συμβάσεων ορίστηκε σε 24 μήνες.

Κατά την παρουσία του στην Κόρινθο, ο περιφερειάρχης εξέτασε την πορεία υλοποιούμενων έργων, ενώ είχε συνεργασία και με υπηρεσιακούς παράγοντες για την επίλυση διοικητικών θεμάτων.

Σημειώνεται, τέλος, ότι έγινε προετοιμασία δύο συσκέψεων στην Π.Ε. Κορινθίας για σημαντικά θέματα -μία που θα αφορά στα αγροτικά θέματα της Περιφερειακής Ενότητας και μια δεύτερη, η οποία θα γίνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, με αντικείμενο τον δρόμο στις πυρόπληκτες περιοχές από τον Σχίνο μέχρι τα Βίλλια και Πόρτο Γερμενό.

Στη συνέντευξη της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, την ερχόμενη Τρίτη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Posted: 03 Sep 2021 11:06 AM PDT

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει κατά την συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης της φετινής Διεθνούς Εκθεσης, στην οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι τιμώμενη για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα δεξιωθεί δημοσιογράφους και εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα.

Ο περιφερειάρχης θα επιστρέψει στην Πελοπόννησο την Τετάρτη 8 του μήνα, ενώ το τριήμερο 10 με 12 του μήνα θα μεταβεί εκ νέου στη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης.

Συνάντηση με αυτοδιοίκηση και φορείς στον πυρόπληκτο Δήμο Μεγαλόπολης θα έχει στις 9 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Posted: 03 Sep 2021 11:05 AM PDT

Τον πυρόπληκτο Δήμο Μεγαλόπολης θα επισκεφθεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου, όπου θα έχει συνάντηση με αυτοδιοικητικούς και φορείς της περιοχής.

Ο περιφερειάρχης θα ενημερώσει για τις δράσεις που σχεδιάζονται, όπως και για τις πιστώσεις που θα διατεθούν επιπλέον για παρεμβάσεις, ενώ θα συζητήσει με τους τοπικούς παράγοντες ως προς τις κατευθύνσεις τις οποίες εκτιμούν οι ντόπιοι ότι πρέπει να κινηθούν οι εν λόγω παρεμβάσεις.

Σημειώνεται ότι  Π. Νίκας έχει γνωστοποιήσει ότι θα επισκεφθεί όλες τις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας, προκειμένου να συζητήσει με τις τοπικές κοινωνίες σχετικά με τις δράσεις που θα αναπτυχθούν στις περιοχές αυτές.

Σύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Θ. Χριστογιαννόπουλο για τον Βιολογικό Καθαρισμό

Posted: 03 Sep 2021 11:04 AM PDT

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προήδρευσε σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, σε σύσκεψη που έγινε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο και στελέχη της ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου.

Αντικείμενο της εν λόγω σύσκεψης αποτέλεσε η αντιμετώπιση προβλημάτων που εγείρονται από ελεγκτικούς μηχανισμούς και την Ευρωπαϊκή Ενωση σχετικά με το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου Μεγαλόπολης, ενώ εκφράστηκε ιδιαίτερη ανησυχία ως προς το ενδεχόμενο να υποχρεωθεί ο δήμος να επιστρέψει τις πιστώσεις που διατέθηκαν για το συγκεκριμένο έργο.

Υπενθυμίζεται ότι το ο Βιολογικός Καθαρισμός της Μεγαλόπολης παραλήφθηκε το 2011 από την Περιφέρεια, χωρίς όμως να λειτουργήσει έκτοτε.

“Είναι μεγάλη η προσπάθεια που καταβάλλεται από τον δήμο, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτό το θέμα” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Ενίσχυση ζητούν οι πληγέντες από τις πυρκαγιές επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων

Posted: 03 Sep 2021 10:56 AM PDT

Μέτρα και τρόπους ενίσχυσης των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων ζητεί από την πολιτεία η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου – Κυθήρων.

Η Ομοσπονδία διατυπώνει τις προτάσεις της σε επιστολή της προς τους υπουργούς Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη.

Την ελόγω επιστολή, η οποία κοινοποιείται προς τους περιφερειάρχες Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, μπορείτε να δείτε εδώ:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Παράταση μίας εβδομάδας για το καθεστώς ειδικών μέτρων στην Π.Ε. Μεσσηνίας λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού

Posted: 03 Sep 2021 10:53 AM PDT

Παρατείνεται μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, στις 6 το πρωί, το καθεστώς ειδικών, τοπικού χαρακτήρα, μέτρων στο οποίο εντάχθηκε την περασμένη εβδομάδα η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά την εκ νέου αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων από την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοΐου Covid-19, στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας ανά Περιφερειακή Ενότητα και δήμο, σε εβδομαδιαία βάση.

Τα εν λόγω μέτρα είναι:

– Απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 1 τη νύχτα έως τις 6 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

– Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Στα κέντρα διασκέδασης και τις επιχειρήσεις εστίασης, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών πάρκων ψυχαγωγίας, θεματικών πάρκων και παραλιών, καθώς και των δραστηριοτήτων υπηρεσιών εστιατορίων, κινητών μονάδων εστίασης και παροχής ποτών που προσφέρονται από υγειονομικού τύπου κατάστημα σε ενιαίο χώρο με την παραλία, απαγορεύεται η μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ΚΥΑ, από την εφαρμογή του μέτρου αυτού εξαιρούνται οι δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων.

Eκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Posted: 03 Sep 2021 10:52 AM PDT

Η Π.Ε. Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το Eκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προβλέπεται μεταβολή του καιρού από την Κυριακή (05-09-2021) και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά:

  1. Τις τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν κυρίως τη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και κυρίως στα βόρεια πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις.
  2. Τους θυελλώδεις βόρειους βορειοανατολικούς ανέμους στο Αιγαίο τη Δευτέρα (06-09-2021) και την Τρίτη (07-09-2021), με ένταση 7 με 8 και πιθανώς την Τρίτη 9 μποφόρ.
  3. Την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των 5 με 6 βαθμών Κελσίου, στα δυτικά και τα βόρεια την Κυριακή και στις υπόλοιπες περιοχές τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θα εκδηλωθούν από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (05-09-2021) στα νησιά του Ιονίου και προς το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη Δυτική και Κεντρική Στερεά, τη Δυτική και βαθμιαία την Ανατολική Πελοπόννησο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες της Κυριακής στα βορειοδυτικά. Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (06-09-2021) τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Νότιο Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο, όπου προβλέπεται να εξασθενήσουν από το μεσημέρι.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η Π.Ε. Μεσσηνίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων:

  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
  • Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
  • Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους
  • Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).
  • Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
  • Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
  • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Ιδιαίτερη προσοχή στη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας θα πρέπει να δοθεί στις περιοχές που πρόσφατα επλήγησαν από πυρκαγιές.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. (www.astynomia.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here