Παράδοση του ασθενοφόρου δωρεά στο Κέντρο Υγείας Άστρους

1

Ολοκληρώθηκε η παράδοση του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους, παρουσία του Υφυπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και του Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε κ. Ιωάννη Καρβέλη.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Γερμανικό Νοσοκομειακό Σύλλογο (Deutsche Hospitaliter Stiftung, e.V.) για τη δωρεά του ασθενοφόρου και να ζητήσουμε μια συγγνώμη ως Δήμος, ανεξάρτητα από το ποιος ευθύνεται, που εδώ και πέντε χρόνια παρέμενε αναξιοποίητη στις αποθήκες του Δήμου και δεν είχε εκπληρωθεί ο σκοπός της. Ο σκοπός που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των αναγκών του πληθυσμού του Δήμου μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκαν για να γίνει πράξη η σημερινή παραχώρηση του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους.
Tον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μιχάλη Αγρανιώτη. Τους συμπατριώτες μας επιχειρηματίες αδερφούς Σωτήρη & Αλέξη Παλλαδά που επισκεύασαν δωρεάν το ασθενοφόρο, τον κ. Κώστα Προβατάρη για τη δωρεά και τοποθέτηση των ελαστικών, τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμαρτζή Γεώργιο, την υπεύθυνη σε θέματα Υγείας κ. Μεταξία Κορδονούρη, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. κ.κ. Κωνσταντίνο Καμπύλη και Γεώργιο Κλεώπα.
Όπως είχαμε δεσμευτεί και προεκλογικά από την πρώτη στιγμή ξεκινήσαμε τις ενέργειες προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε η δωρεά να αξιοποιηθεί και το ασθενοφόρο να κυκλοφορεί στους δρόμους του Δήμου μας.
Βελτιώνουμε τις παρεχόμενες Υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας Άστρους και κατ΄επέκταση βελτιώνουμε το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας.
Στόχος μας να μην παρατηρηθούν ξανά εικόνες μεταφοράς ασθενών σε ακατάλληλα οχήματα.
Η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους μας ως Δημοτική αρχή.
Δε μένουμε στα λόγια, κάνουμε πράξεις όσα είχαμε δεσμευτεί!
Γιώργος Καμπύλης

Ολοκληρώθηκε η παράδοση του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους, παρουσία του Υφυπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη…

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Καμπύλης – Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας στις Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιώργος Δαλιάνης
    Θέλω να ενημερώσω τους Δημότες ότι στην χθεσινή παράδοση του ασθενοφόρου Του Δήμου στο κέντρο υγείας Αστρους επιβαιβεώθηκε από τον κ. Καρβέλη Ιωάννη Διοικητή 6ΥΠΕ παρουσία του υφυπουργού Βασίλη Κοντοζαμάνη του Δημάρχου Γιώργου Καμπύλη και του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Πλακοκέφαλου Θέμη ότι σε λίγο χρόνο θα παραδοθεί και ένα ακόμη καινούργιο ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Αστρους από το υπουργείο Υγείας.Επειδή βρισκόμουν εκεί κατά την παράδοση του ασθενοφόρου θέλω να ευχαριστήσω τον αγαπητό φίλο υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη για όλες τις προσπάθειες που κάνει για την αναβάθμιση υγείας του Δήμου μας αλλά και όλης της Ελλάδας. Η μουργιά ξαναζωντάνεψε και εχθές με την παρουσία του υφυπουργού και της παρέας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here