Παράπονα προς την Δημοτική αρχή για την έλλειψη ναυαγοσωστών σε πολυσύχναστες παραλίες του δήμου μας…

0
Με αφορμή την παρακάτω δημοσίευση πρόσφατα που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, αλλά και από  την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν, δεχθήκαμε πολλά παράπονα δημοτών και επισκεπτών, γιατί δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες σε πολυσύχναστες παραλίες του δήμου μας, σε σχέση με άλλες χρονιές!

Μερικά ερωτήματα που δεχθήκαμε και προκύπτουν και εκ του αποτελέσματος είναι:

1.Για να μειώσουμε το κόστος, η λύση ήταν να αφαιρέσουμε ναυαγοσώστες και να θέτουμε σε κίνδυνο τις ζωές  δημοτών και επισκεπτών;

2. Ο Δήμος Β Κυνουρίας είναι μόνο το Παράλιο Άστρος και όχι οι πόρτες,η πλαζ του Άστρους και άλλες παραλίες ,που κολυμπούν ηλικιωμένοι και δε υπάρχει ναυαγοσώστης; Ας μας εξηγήσει κάποιος !

Ο τοπικός ιστότοπος astros-kynourianews.gr, έχει καταγράψει δεκάδες προβλήματα της καθημερινότητας που μας έχετε στείλει και περιμένουμε να τα υποβάλουμε στον κ.Δήμαρχο στην “Ώρα του Δημάρχου”, που τον έχουμε καλέσει να δώσει απαντήσεις,αλλά δεν έχει γίνει ακόμα εφικτό μέχρι σήμερα λόγω υποχρεώσεων. Εμείς τον περιμένουμε να έρθει να απαντήσει στα ερωτήματα μας και ερωτήματά σας,με σκοπό να βοηθήσουμε στην επίλυση τους. Μέχρι τότε όμως, εμείς θα βγάζουμε τα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας, γιατί τέτοια σοβαρά θέματα δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν επίσημες απαντήσεις.

Διάσωση λουόμενου πραγματοποιήθηκε στην Ακτή Καλλιστώ στο Παράλιο Άστρος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here