Παρέμβαση του αντιπροέδρου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείο Άστρους κ.Κ.Παπαγιαννόπουλου,στο 9ο Παναρκαδικό Συνέδριο…

1

Την παρέμβαση του έκανε  στο 9ο Παναρκαδικό Συνέδριο Αποδήμων Αρκάδων,ο αντιπρόεδρος Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείο Άστρους, κ.Κώστας Παπαγιαννόπουλος. Αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη,για το οριστικό  άνοιγμα του Μουσείου ,μετά από 10 χρόνια που παραμένει ακόμα κλειστό! καθώς και για την ανάδειξει του αρχαιολογικού χώρου της Εύας..

Δείτε την τοποθέτηση του στο σχετικό video… 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στο φίλο μας Κώστα ,αντιπροέδρου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείο Άστρους, πολύ έξυπνα και συνοπτικά μας είπε, τι είναι ο κοινός νους και τι θα κάνουμε. Θα ανοίξουμε το μουσείο Άστρους και θα αναδείξουμε τον αρχαιολογικό χώρο της Εύας , χωρίς “χλιδές ” και στολίδια, όπως έπρεπε να είχαμε κάνει πολλά χρόνια νωρήτερα.

    Για το λόγο ότι τελευταία μερικοί περίεργα επανέρχονται στο θέμα ποιά είναι η καταλληλότερη θέση του καινούργιου Μουσείου Κυνουρίας, με την ευκαιρία θυμίζουμε σε όλους τι μας λέει ο κοινός νους.

    “Έχουμε τεκμηριώσει ότι η φυσική και μοναδική θέση του μουσείου, αν ποτέ κτήσουμε κάτι καινούργιο, είναι δίπλα στη σχολή Καρυτσιώτη”.

    Τα μάρμαρα και τα μνημεία είναι σημαντικά και υπάρχουν σε όλα τα μουσεία του κόσμου. Εμείς έχουμε παραπάνω από τα μνημεία αυτό τον υπέροχο σεμνό και επιβλητικό χώρο , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕIΟ ΑΠΟ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ, δεμένο με την σύγχρονη ιστορία μας που δεν το έχουν πολλοί. Αυτό το μουσείο μας θα ανοίξουμε σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here