Παραδόθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου 300 κιλά ελαιόλαδο, από δωρεές κατοίκων της Κοινότητας Αγίου Ανδρέα.

0

Με πρωτοβουλία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Μεταξία Λυσικάτου και σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου 300 κιλά ελαιόλαδο, τα οποία προήλθαν από δωρεές κατοίκων της Κοινότητας Αγίου Ανδρέα.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που στηρίζεται στις δωρεές του κόσμου, στους εθελοντές αλλά πάνω απ΄ όλα στον πατήρ Αντώνιο ο οποίος δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία του και συνεχίζει αδιάκοπα να προσφέρει κοινωνικό έργο. Η Κιβωτός του Κόσμου είναι μια μεγάλη οικογένεια.
Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.
Η Κιβωτός καλύπτει εξ ολοκλήρου και φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά. Πρόκειται για παιδιά από βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση τους, τα οποία έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση και πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης. Τα παιδιά ζουν σε μεγάλα σπίτια με παιδαγωγούς – φροντιστές για την καθημερινότητα τους και είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια, μη θυμίζοντας σε τίποτα την ιδρυματικού τύπου φροντίδα.
Μπορούμε όλοι να στηρίξουμε το έργο τους και να συμβάλλουμε στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που προσφέρουν ανιδιοτελώς την αγάπη και την φροντίδα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here