Παραδόθηκε σήμερα από την Περιφέρεια και τοποθετήθηκε το isobox (εξωτερικό ιατρείο) στο Κ.Υ Άστρους (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Κ.Υ Άστρους,η παράδοση-παραλαβή και τοποθέτηση του isobox (εξωτερικού ιατρείου) στο Κ.Υ Άστρους ,το οποίο αγοράστηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των ασθενών και των εργαζομένων,πριν εισέλθουν στο Κ.Υγείας, με την θερμομέτρηση, ως μέτρο αποτροπής της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού.

Την παράδοση έκανε,ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Αρκαδίας κ.Χ.Λαμπρόπουλος, παρουσία του διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ,κ.Β.Διαμαντόπουλο.

Κατά  την σημερινή παραλαβή παραβρέθηκαν,ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης,οι αντιδήμαρχοι κ.κ Δ.Κατσής και Γ.Σαμαρτζής,ο πρόεδρος της κοινότητας Άστρους κ.Κ.Μπάρλας,ο πρώην δήμαρχος κ.Γ.Δαλιάνης και το μέλος του συλλόγου των φίλων Κ.Υ κ.Κ.Μπάρλας.

Την παραλαβή έκανε η διευθυντήρια του Κ.Υ κ.Πηγή Περδικάκη,η οποία ευχαρίστησε τους κ.κ Λαμπρόπουλο και Διαμαντόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν, καθώς και  τον δήμαρχο.

Ο κ.Λαμπρόπουλος δήλωσε ότι, στο Κ.Υ Άστρους σύντομα θα δημοπρατηθούν και οι εργασίες συντήρησης που έχουν ζητηθεί,το πολύ  μέχρι της 20 Μαΐου.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά videos με τις δηλώσεις ,τον δήμαρχο κ.Γ.Καμπύλη να ανακοινώνει την παραχώρηση του ασθενοφόρου(από δωρεά)στο Κ.Υ ,περίπου σε 20 ημέρες,τον κ.Διαμαντόπουλο,την κ.Περδικάκη,καθώς και ερωτήματα που τέθηκαν προς τον κ.Λαμπρόπουλο, από τους παρευρισκομένους.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promokynouria

Τοποθέτηση isobox στο Κ.Υ Άστρους

Παράδοση-παραλαβή isobox στο Κ.Υ.Άστρους

Διάφορα ερωτήματα προς τον κ.Λαμπρόπουλο-αντ/ρχη

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here