Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματίων “Ο Καρυτσιώτης”κ.Αντώνης Καρκούλης

0

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΚΟΥΛΗΣ

ΑΣΤΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΤΚ 22001

14/04/2019

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΤΡΟΥΣ ‘’Ο ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗΣ’’

ΑΣΤΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΤΚ22001

Αγαπητέ Πρόεδρε και μέλη του Σωματείου μας.

Με λύπη μου και μετά από έντονο προβληματισμό κατέληξα στην απόφαση της παραίτησής μου από το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Σωματείου  μας και παρακαλώ να γίνει άμεσα αποδεκτή.

Ο λόγος που δραστηριοποιήθηκα στο Σωματείο μας κατά τις πρόσφατες εκλογές  μετά από 27 χρόνια επαγγελματικής μου ενασχόλησης στην περιοχή μας, ήταν η πρόθεσή μου να συμβάλλω όσο μπορώ κι εγώ από την  πλευρά μου σε μια ομαδική προσπάθεια για την διαμόρφωση των συνθηκών που θα βοηθήσουν στην επιβίωση, αναδιοργάνωση, ανασυγκρότηση και ανάπτυξη  του Σωματείου μας για τους επαγγελματίες και εμπόρους όλου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με συγκεκριμένες δράσεις, έξω από την λογική συμμετοχής σε πολιτικούς σχηματισμούς τοπικού, νομαρχιακού, περιφερειακού και εθνικού χαρακτήρα διατηρώντας έτσι -κατά την ταπεινή μου άποψη- την πολιτική ουδετερότητα του Σωματείου μας. Για μένα αυτή ακριβώς η ουδετερότητα αποτελεί βασικό συστατικό της επίτευξης των στόχων μας.

Ως  εκ τούτου  η υποψηφιότητα σε τοπική Δημοτική  παράταξη  μελών της διοίκησης του Σωματείου μας χωρίς προηγουμένως να έχουν υποβάλλει την παραίτησή τους  ως ηθικά και όχι καταστατικά όφειλαν, μου επιβάλλει την δική μου αποχώρηση από το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Σωματείου μας, μιας και θεωρώ ότι είναι αντίθετη πρωτίστως με τις αξίες μου οι οποίες είναι αδιαπραγμάτευτες ,  και επιπλέον , διαταράσσεται η πολιτική αυτή ουδετερότητα με ορατές μετέπειτα δυσμενείς συνέπειες για το Σωματείο μας.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι :

  • Η παραίτησή μου από Αντιπρόεδρος δεν δηλώνει και την παραίτηση από την προσπάθεια για την ανάδειξη και επίλυση των σοβαρότατων προβλημάτων των μελών του Σωματείου μας, αντίθετα συνιστά πράξη ευθύνης έναντι των συναδέλφων μας.
  • Θα είμαι παρών σε οποιαδήποτε αρωγή μου ζητηθεί αλλά θα είμαι απών από κάθε προσπάθεια εκπλήρωσης προσωπικών φιλοδοξιών μέσω ενός συλλογικού φορέα όπως το Σωματείο μας.
  • Δηλώνω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με τα προαναφερόμενα μέλη και ότι η σχέση μου απέναντί τους – τουλάχιστον από την πλευρά μου- θα είναι ακριβώς η ίδια όπως και πριν.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας

Με εκτίμηση

Ο Αντιπρόεδρος

Αντώνης Καρκούλης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here