Παρατείνεται μέχρι τις 27 Απριλίου ο περιορισμός της κυκλοφορίας

0

Μέχρι τις 27 Απριλίου, στις 6 το πρωί παρατείνεται το μέτρο του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, ανακοίνωσε το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στους γνωστούς αυστηρούς τόνους, έστειλε μήνυμα προς όσους παραμένουν «ανεύθυνοι» εν μέσω πανδημίας, επιδεικνύοντας «απολύτως αντικοινωνική στάση». Όπως είπε όσοι δεν ακολουθούν τα μέτρα «υπονομεύουν τις προσπάθειες του συνόλου» και υπογράμμισε πως δεν θα επιτρέψουμε βήμα παρέκκλισης. «Θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή», τόνισε.

Σημειώνεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σε συνέντευξή του στον Σκάι, προανήγγειλε νέα αυστηροποίηση των μέτρων. Συγκεκριμένα δήλωσε πως «η αυστηροποίηση των μέτρων που έρχεται αφορά τους ασυνεπείς, όχι τους συνεπείς. Τους συνεπείς δεν θα τους θίξει σε τίποτα. Ο περιορισμός θα έχει να κάνει με δύο πράγματα: Πρώτον, με τον αριθμό των επιτρεπόμενων μετακινήσεων. Αυτό είναι κάτι που εξετάζουμε και θα αποφασιστεί τα επόμενα 24ωρα. Και δεύτερον, με το ενδεχόμενο ενός χρονικού περιορισμού στις εξόδους, δηλαδή να μη λέει κανείς ότι πάει για σωματική άσκηση και να είναι όλη την ημέρα έξω από το σπίτι».https://tvxs.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here